1993 rok. Perkusista zespołu Metallica zapierdala w czasie utworu "The Four Horsemen" z jednego zestawu perkusyjnego do drugiego
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 18:17
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 0:14
🔥
Co za ksenofil...😁
- teraz popularne
Kiedys chcialem grac na perkusji. Ale rodzice wyslali mnie na nauke gry na klarnecie i saksofonie....
@up kupuj i sam się ucz
No tak, forma wysoka. Przynajmniej trafił w tempo.
Kurwa, ta biało czarna tama jest zajebista
Słowem kluczem jest tu 1993. Teraz to już taki młody nie jest i szybkość nie ta.
To już 20 lat :o
Lars Ulrich i Metallica? Piwo!
Słońce jest żółte, trawa zielona...Cytat:
Kiedys chcialem grac na perkusji. Ale rodzice wyslali mnie na nauke gry na klarnecie i saksofonie....
Pewnie ojcu było to bardziej potrzebne.
jest mega słaby
szpila_forever napisał/a:
Pewnie ojcu było to bardziej potrzebne.
Moze ty ssiesz kutacha staremu albo Cie ruchal w dupe. Mnie nie i cale szczescie bo pewnie bym sie wypowiadal tak jak ty.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów