📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
51 minut temu
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 21:40
🔥
Ajfoniara
- teraz popularne
🔥
Konkret wpierdol dla pedofila
- teraz popularne
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Zasysacz napisał/a:
Ale co tu się stało jak coś takiego powstaje ?
Na indyjskim subkontynencie się z tym rodzisz,.
Z taką koleżanką to tylko iść na ryby. Wspomoże robakiem, a nawet może zanęcić.
umycie się ją przerosło
Adiapap tutaj chyba nie pomoże .... ja pierdole u nas nawet najgorsze menele tak nie mają
Ale słyszałem że woda dla nich jest śmiertelna jak u wampirów
niemamskarpet. napisał/a:
umycie się ją przerosło
Ale słyszałem że woda dla nich jest śmiertelna jak u wampirów
Zaraz trafi się jakiś zjeb który powie, że to tak ma być bo larwy jej ranę oczyszczają
Tutaj tylko myjka ciśnieniowa się przyda, a potem zanurzyć w spirytusie.
Zasysacz napisał/a:
Ale co tu się stało jak coś takiego powstaje ?
Co to?Jak powstało?
"Larwy much plujek rozwijają się w padlinie, czasami w ropiejących ranach żywych zwierząt. Można je zaliczyć do czynnika biologicznego niebędącego czynnikiem szkodliwym. Larwy muchy plujki możemy zaliczyć do kategorii 1 zagrożenia - czynniki, przez które wywołanie chorób u ludzi jest mało prawdopodobne.22 wrz 2015"
Po co?
"Opatrunki biologiczne – larwoterapia
Larwy muchy plujki żywią się martwą tkanką i szkodliwymi drobnoustrojami znajdującymi się na ranach i tym samym przyczyniają się do ich gojenia. Larwy oczyszczają ranę w sposób precyzyjny, bardziej precyzyjny niż jakikolwiek chirurg."
Mikrodermabrazja opcja full
Piwo za rymowankę
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów