📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
29 minut temu
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
2024-11-02, 21:59
ładnie na sromie gra hehe
nasze struny głosowe są niesamowite
czasami widać jak niby powoli się poruszają, a to znaczy ze drgają mega szybko
czasami widać jak niby powoli się poruszają, a to znaczy ze drgają mega szybko
Niedawno miałem takie badanie. Baba wzięła gazę którą chwyciła mój język. Wyciągnęła go pod samą brodę i wsadziła w gardło lusterko co by było wszystko ładnie widać. Chujowe uczucie ale nie tak bardzo jak gastroskopia...
@up tysz słodko:
W każdym uchu znajdują się delikatne i bardzo skomplikowane mechanizmy. W uchu wewnętrznym znajduje się mnóstwo maleńkich komórek rzęsatych oraz włókien nerwowych, które odbierają wibracje dźwiękowe i przekształcają je w impulsy elektryczne, które mózg może przetworzyć.
Jeżeli ucho będzie narażone na silne wibracje przez dłuższy czas, komórki rzęsate i włókna nerwowe mogą zostać uszkodzone, a jeżeli nie będą w stanie się zregenerować lub nie będą mogły zostać zastąpione, może to prowadzić do trwałego ubytku słuchu.
W każdym uchu znajdują się delikatne i bardzo skomplikowane mechanizmy. W uchu wewnętrznym znajduje się mnóstwo maleńkich komórek rzęsatych oraz włókien nerwowych, które odbierają wibracje dźwiękowe i przekształcają je w impulsy elektryczne, które mózg może przetworzyć.
Jeżeli ucho będzie narażone na silne wibracje przez dłuższy czas, komórki rzęsate i włókna nerwowe mogą zostać uszkodzone, a jeżeli nie będą w stanie się zregenerować lub nie będą mogły zostać zastąpione, może to prowadzić do trwałego ubytku słuchu.
You're one ugly muthafucka!
A ja myślałem że to mięśnie Kegla - tylko jakoś mi za głośno było...
Czegoś kurwa szukał ?!
Na to i inne pytania znajdziesz odpowiedź w następnym odcinku "Ucz się z Sadolem"
To już wiem czemu mój penis wymiotuje jak widzi coś takiego.. ;D
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów