Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
No i kumpel jej powiedział "chcesz to se montuj ale u siebie i za swoje pieniądze". Jako, że laska swoich pieniędzy nie ma za dużo to wzięła jakiegoś majstra za 50 zł, rurę najtańszą rozporową. I on jej te rurę zamontował. Rura ma jednak wadę taką, że pomimo łożysk, przy obracaniu w stronę przeciwną do mechanizmu rozporowego, w wyniku ciężaru tancerki, następuje tarcie i lekkie skracanie rury.
W efekcie, laska po miesiącu wyjebała sobie tą rurą okno, złamała dwa żebra, nadgarstek i wstrząśnienie mózgu.
To teraz ogarnijcie taką akcje. Kolega znalazł sobie taką fajna laskę. Lubiącą ciągnąc pały, dawać dupy, ładną, ubierającą się jak szmata nawet jak idą do restauracji. Ogólnie zajebiste ruchadło na 2 - 3 miesiące.
No i laska poprosiła o zamontowanie rury u niego w mieszkaniu, on się nie zgodził to poprosiłą żeby jej chociaż zamontował. Powiedział, że nie bo po co. A ona, że bedzie mu tańczyć itp itd.
No i kumpel jej powiedział "chcesz to se montuj ale u siebie i za swoje pieniądze". Jako, że laska swoich pieniędzy nie ma za dużo to wzięła jakiegoś majstra za 50 zł, rurę najtańszą rozporową. I on jej te rurę zamontował. Rura ma jednak wadę taką, że pomimo łożysk, przy obracaniu w stronę przeciwną do mechanizmu rozporowego, w wyniku ciężaru tancerki, następuje tarcie i lekkie skracanie rury.
W efekcie, laska po miesiącu wyjebała sobie tą rurą okno, złamała dwa żebra, nadgarstek i wstrząśnienie mózgu.
Po takim obszernym opisie zapytam, by doprecyzować.
Wstrząśnienie czego?
Małpa się bawi a nie laseczka coś tam. Gdzie ty oczy masz?
Tymczasem autor komentarza z chujem w łapie po trzech harnasiach.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów