📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 13:51
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:23
No fajna, ta w oknie tez calkiem calkiem
dał się zbłaźnić jak najgorszy pierdolony zjeb genetyczny którego zajebał kapitan bomba
Nie lubie tego huja bo hajs i sława odjebała mu rozum sprawy mają się tak że teraz jest stary i hujowo gra
A jaranie sie piłką nożną to pedalstwo
Nie lubie tego huja bo hajs i sława odjebała mu rozum sprawy mają się tak że teraz jest stary i hujowo gra
Nigdy nie zrozumiem przejmowaniem się kimś, kto na drugiej stronie globu nawet nie wie o waszym istnieniu a kasy ma od chuja i szczy na takie daremne wywody, aż tak was interesuje, co tam sobie gdzieś jakiś piłkarzyk robi, jak wygląda i jak się zachowuję?
Poziom homoseksualizmu na sadolu ostatnio dobija do poziomu granicznego, proszę zaprzestać.
Ronaldo, to conajwyżej może lubryfikant dla pedałów reklamować.
Osobiście go nie lubię chodź za Messim też nie przepadam. Ronaldo zarabia koło 180 000zł dziennie niema co mu się dziwić z tak zjebaną wypłatą również bym się wziął za reklamy telewizorów...
antek545643 napisał/a:
dał się zbłaźnić jak najgorszy pierdolony zjeb genetyczny którego zajebał kapitan bomba
jejku jejku, nie zesraj się
ronaldo krul, messi huj
Życie to zupa, a ja mam widelec
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów