📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:32
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 3:27
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
cesarz1982 napisał/a:
Potrzeba dwie torby papierowe na głowę dla niej i dla ciebie na wszelki wypadek jakby jej sie torba zsunęła 😀
Kabaret ani mru huj potrzebuje statysty z torbą na głowie , taki z Ciebie komik
[ Dodano 2024-08-03, 18:21 ]
MarS_80 napisał/a:
Rasija wiec o co to halo? To córka Putina? Wykapany Władek 😉
Przecie to twoja żona
Ona czasem nie grała we władcy pierścieni???
chuj z tego że ma mordę jak putin po wbiciu 200 mg deca - durabolinu, fajna ciałko ma więc można rznąć po same kule do pierwszej krwii
Napewno jest mądra i ma bogate wnętrze,natura jest sprawiedliwa.
Podobno nie brzydkich kobiet, tylko czasem wina brak...
Ale nie ma takiej ilości alkoholu na Ziemi, żeby ją wyruchać.
Ale nie ma takiej ilości alkoholu na Ziemi, żeby ją wyruchać.
Kto bybrzydza ten nie rucha
Ty zwyroluuuuuu💪
Antoni79 napisał/a:
Każda potwora znajdzie swego amatora. Brzydsze znałem i miały bardziej udane życie seksualne od sadolowych piwniczaków.
Ty... to, że ruchałeś osiedlowe pasztety nie czyni z ciebie obrońcy ludzkości.
Na studiach na roku była u nas tego typu panna: ciało i figura bogini, a morda jakby sam Borewicz ją skapiszonowal.
juderaus napisał/a:
Ten skurwiały język moskalski jak kropka w kropkę pasuje do tej parszywej gęby.
Potwierdzam w 100%
Fajna dupa, dzięki za wieczór.
juderaus napisał/a:
Ten skurwiały język moskalski jak kropka w kropkę pasuje do tej parszywej gęby.
zgadzam się co do oceny skurwiałego kacapstanu.
ale co by o tych kurwiach nie mówić, język ten użyty przez nielicznych tam rozumnych, bywa piękny.
zwłaszcza w muzyce.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów