📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 13:50

Witaj użytkowniku sadistic.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Wystarczyła by torba papierowa z żabki na głowę jej założył i j🤬 by .
Każda potwora znajdzie swego amatora. Brzydsze znałem i miały bardziej udane życie seksualne od sadolowych piwniczaków.
Zastanawiałem się w którym momencie wyskoczy k🤬s ale takiego obrotu zdażeń to sie nie spodziewałem :O

[ Dodano: 2024-08-03, 08:41 ]
Zastanawiałem się, po jakiemu śpiewa?
I wiecie co? Po włączeniu dźwięku okazało się, że obstawiłem prawidłowo.

smc napisał/a:
Kto wybrzydza ten nie r🤬a.
*nie dotyczy kobiet

Jesteś zajebiście dziwna i inna to nie że w twojej rodzinie były przypadki hajtania się z kuzynami puzniej takie wynalazki się rodzą a tak na serio moje complementy za filmik

To ostania piękność z wymierającego rodu aborygenów pintupi.
Ten sk🤬iały język moskalski jak kropka w kropkę pasuje do tej parszywej gęby.
Jeszcze przystojnego gościa znajdzie. Takie czasy że biorą wszystko jak leci.
kubaska5 napisał/a:
Jesteś zajebiście dziwna i inna to nie że w twojej rodzinie były przypadki hajtania się z kuzynami puzniej takie wynalazki się rodzą a tak na serio moje complementy za filmik
Ja myślałem, że to FAZ, który jest tam już trwała cechą genetyczną.
[ Dodano: 2024-08-03, 10:49 ]
FAS. Te uszkodzenia poalkoholowe, tylko wcześniej źle napisałem.
Dobra, dobra nawet nie odpalam bo chyba wiem już co to.
A jednak się myliłem.
A jednak się myliłem.
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie