18+
Ta strona może zawierać treści nieodpowiednie dla osób niepełnoletnich.
Zapamiętaj mój wybór i zastosuj na pozostałych stronach
Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia (2) Soft (2) Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Wesprzyj nas Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 14:43
📌 Konflikt izraelsko-arabski Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Wczoraj 17:47
Witaj użytkowniku sadistic.pl,

Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!

W chwili obecnej serwis nie jest w stanie utrzymywać się wyłącznie z reklam. Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).

Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę
 już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
mirage87 2011-01-19, 0:58
HUJ Z Xboxem !
Zgłoś
Novik 2011-01-19, 1:21
dokładnie rozjeb xbox'a by mieć laser który można kupić nie niebieski tylko zielony :] tak samo działa
Zgłoś
.3lite 2011-01-19, 1:27
Fajna sprawa ale niebezpieczna jak każdy laser klasy większej niż 3A (teraz bodajże jest nowy podział, ale 3A = 3R).

Także dużo zależy jaki model lasera nam się trafi w napędzie, PHR-803T jest najlepszy ale jest to stary model i ciężko trafić, teraz pewnie tylko DT-0811, który nie jest tak dobry.

Napędy można kupić na Allegro np:
allegro.pl/hd-dvd-player-odtwarzacz-pilot-xbox-360-i1406882854.html
Zgłoś
o................o 2011-01-19, 3:11
ja mam dwa zjebane, ale laser chyba się nada
Zgłoś
G................2 2011-01-19, 9:35
a jak mam spierdoloną nagrywarke dvd to też odpale tym zapałkę?
Zgłoś
dosiapl 2011-01-19, 10:53
nawet fajke
Zgłoś
.3lite 2011-01-19, 22:16 1
ollomanollo napisał/a:

ja mam dwa zjebane, ale laser chyba się nada

W 90% się nada, w pierwszej kolejności gdy mikroprocesor dostaje wiadomość o ewentualnym uszkodzeniu napędu wyłączana jest dioda laserowa w celu zabezpieczenia przed niepożądanymi efektami.

Gienek2 napisał/a:

a jak mam spierdoloną nagrywarke dvd to też odpale tym zapałkę?

Zależy jaka nagrywarka, ale już od 8x diody są wystarczającej mocy przy 655nm by zapalić zapałki.

Także jak Was to interesuje:
Nagrywarka CD : Laser podczerwony (niewidoczny) o długości fali 780nm
Nagrywarka DVD : Laser czerwony o długości fali 655nm
Nagrywarka Blu-Ray : Laser fioletowy (dla niektórych niebieski) o długości 405nm więc blisko ultrafioletu, dlatego wszystko co oddziałuje na UV będzie reagować na ten typ lasera.

Jakieś pytania? Nie ma sprawy, odpowiem.
Zgłoś
d................5 2011-01-19, 23:41 1
Po cholerę rozwalać xboxa jak za kilka złoty można sobie takie gówno zrobić.
Zgłoś
X................8 2011-01-21, 21:32
O ja! Poświecił mi laserem po oczach! Oślepne!
Zgłoś
GęsiorSB 2011-01-22, 22:35
jakiego, kurwa, xboxa? to jest sam napęd, jak już ktoś wspomniał, taki napęd można wyciągnąć ze starego komputera
Zgłoś
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.

Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Funkcja pobierania filmów jest dostępna w opcji Premium
Usługa Premium wspiera nasz serwis oraz daje dodatkowe benefity m.in.:
- całkowite wyłączenie reklam
- możliwość pobierania filmów z poziomu odtwarzacza
- możliwość pokolorowania nazwy użytkownika
... i wiele innnych!
Zostań użytkownikiem Premium już od 4,17 PLN miesięcznie* * przy zakupie konta Premium na rok. 6,50 PLN przy zakupie na jeden miesiąc.
* wymaga posiadania zarejestrowanego konta w serwisie
 Nie dziękuję, może innym razem