📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 20:05
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 20:49
rozjebmy xbox'a, żeby mieć laser!
@up dla niektórych xbox to jak pierdnąć .
Ej! Nie po oczach!
gracz napisał/a:
rozjebmy xbox'a, żeby mieć laser!
To był tylko sam napęd HD-DVD sprzedawany oddzielnie do klocka a to że mało popularny i funkcjonalny to mała strata
Tak, kurwa, bede rozpierdalac xboxa żeby miec jebany laser!.
Głupoty piszesz posiadam HDDVD i BluRay i lepszy i ładniejszy obraz jest na HDDVD a nie na BluRayu format padl bo Sony przepłaciło firmy wydajace filmy.
Taki sam można zrobić z nagrywarki DVD, ale nie niebieski, a czerwony. Jak komuś kolor nie przeszkadza to taniej będzie nawet Poza tym łatwiej dorwać zepsutą nagrywarkę z działającym laserem
ten xbox drozszy od samego pistoletu... nawet kurwa taniej kupic prawdziwy pistolet z laserem niz rozjebac xboxa...
grzała 82 napisał/a:
"To był tylko sam napęd HD-DVD sprzedawany oddzielnie do klocka a to że mało popularny i funkcjonalny to mała strata"
Głupoty piszesz posiadam HDDVD i BluRay i lepszy i ładniejszy obraz jest na HDDVD a nie na BluRayu format padl bo Sony przepłaciło firmy wydajace filmy.
No ja wiem czemu HDDVD padło więc nie musisz mi wyjaśniać a o jakości obrazu nic nie wpomniałem Znam porównanie ale niestety brak wsparcia HDDVD robi z niego napęd mało popularny i mało funkcjonalny
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów