📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 22:27
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 3:27
🔥
Składanka traktorów zagłady i maszyn rolniczych
- teraz popularne
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Oto przed wami przestarzała technologia, która jest wadliwa i STARA na tyle że można ją już pokazać opinii publicznej
sterowanie padem jak od xboxa prawie:) cos czuje , ze bylbym dobry w tej zabawie.
chyba jakis specjalista od PR z Korei Polnocnej pomogl im rezyserowac ta reklame
Żołnierz, mikro i lasery
Rozjebiemy te Hitlery
Samoloty i rakiety
Wyruchamy im kobiety
Laserowa technologia
Rozkurwimy wrogom jądra
Zaoramy Ciapakistan
Zrekonstruujemy Tristram
Rozjebiemy te Hitlery
Samoloty i rakiety
Wyruchamy im kobiety
Laserowa technologia
Rozkurwimy wrogom jądra
Zaoramy Ciapakistan
Zrekonstruujemy Tristram
Broń, którą można powstrzymać przy pomocy lustra, a wręcz odwrócić ją przeciwko agresorowi ^^ Nadaje się tylko do zestrzeliwywania pocisków.
Tak jak już ktoś zresztą napisał - to co nam pokazują to technologie sprzed 5-8 lat, żadne siły specjalne nie reklamują się ze swoim najnowszym sprzętem. Skoro pokazali ten laser, to znaczy że mają coś 100x lepszego.
Tak jak już ktoś zresztą napisał - to co nam pokazują to technologie sprzed 5-8 lat, żadne siły specjalne nie reklamują się ze swoim najnowszym sprzętem. Skoro pokazali ten laser, to znaczy że mają coś 100x lepszego.
@Insaner Jest pewien problem z tą twoją obroną. Musiałbyś mieć idealne lustro które odbija 100% tego co w nie trafiło, nie pochłaniając ani trochę energii trafienia. Jeśli nie spełnisz tych warunków to ci się magiczne lustereczko stopi w pizdu po pewnym czasie. No jak masz zamiar takim czymś celować? Na platformie obrotowej postawisz i będziesz się modlił że będą celować akurat w wielkie lustro?
Prawdopodobnie jest to zintegrowana matryca nanoostrzy krzemowych pokrytych CNT, z których następuje emisja polowa elektronów o energii jaką sobie ustalimy. Można przez to uzyskać działa o promieniowaniu X. Co do samej konstrukcji to jedno ostrze, a właściwie działo elektronowe czyli katoda i elektroda ekstrakcyjna są wielkości 100 nm i dają prąd o wartości pojedynczych mikroA. Matryca zawierająca 10^9 takich ostrzy daje kilka MEGA AMPERÓW. Całość emitowana jest z powierzchni rzędu pojedynczych centymetrów kwadratowych. Reszta lufy to układ formujący wiązkę czyli sporej wielkości cewki prądowe wytwarzające pole magnetyczne. Zajebistym wyzwaniem jest zasilenie tego układu. O ile z racji wymiarów ostrza emisja zachodzi przy niskich napięciach rzędu setek voltów wydajność prądowa musi być ogromna. W skrócie to jest mikroskop elektronowy z silnym działem elektronowym. Moc tej zabawki jest śmieszna, robiąc matrycę 10x10 cm2 staje się to bronią, która topi materię jak pocisk atomowy który może być także precyzyjnie sterowany, wiązka może mieć szerokość kilku mikrom. To nie jest przestarzałe rozwiązanie tylko ma celowo ograniczone możliwości. Polepszenie parametrów wymiarowych uzyska się przez sterowanie wiązką za pomocą pola elekrtycznego tak że takie dzaiło może się mieścić w ręce tylko pozostaje problem zasilenia tego kurestwa. Pewnie jest już rozwiązanie oparte o materiały typu grafen i fizykę kwantową wysoko abstrakcyjną.
źródło wypocin to własna praca dyplomowa
Poza tym to nie jest kurwa laser jaki wam się wydaje. Laser to narzędzie wykorzystujące emisję elektronów w szerokim paśmie energetycznym jednym z zastosowań jest emisja fotonu czyli światła, jak zobaczycie na wykres długości fal elektromagnetycznych to światło jest mało wydajnym pasemkiem tego wykresu.
Pozdrawiam
źródło wypocin to własna praca dyplomowa
Poza tym to nie jest kurwa laser jaki wam się wydaje. Laser to narzędzie wykorzystujące emisję elektronów w szerokim paśmie energetycznym jednym z zastosowań jest emisja fotonu czyli światła, jak zobaczycie na wykres długości fal elektromagnetycznych to światło jest mało wydajnym pasemkiem tego wykresu.
Pozdrawiam
Kurwa co to za zoom x500 ?
widziałem że godziny spędzone z padem w ręku nie pójdą na marne! mogę iść do marynarki usa sterować tym sazjsem!
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów