📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 15:58
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
56 minut temu
Jak ja bym miał chodzić w takim mundurku, to bym sie zakopał, a nie tylko za krzakiem chował
To jest po prostu okradanie ludzi. Inaczej tego nazwać się nie da.
Zaczynają mnie wkurwiać te nudne filmiki ze strażą złodziejską w roli głównej. Nie od dziś wiadomo, że zachowują się po dziadowsku, ale po chuj to nagrywać i pokazywać w internecie skoro każdy wie jak jest? Ani to ciekawe, ani zabawne... kolejny debil z laserem.
Ludzie w jego wieku (bo na młodego nie wygląda) mają problem zdjęcia z aparatu na komputer przenieść, ale takimi sprzętami to oczywiście umieją się "poprawnie" posługiwać. Poza tym Straż Miejska nie powinna mieć dostępu do urządzeń pomiaru prędkości- od tego moim zdaniem tylko i wyłącznie jest drogówka.
A ja bym z tym materiałem video poszedł gdzie trzeba i zgnoił dziada.
Szkoda ze Emil go nie przylapal na goracym uczynku, pocisna by.
o ku**a mój blok
LUDZIE tak się nie walczy ze strażą biznesową!!!
Od dzisiaj jak ktoś wstawia taki filmik to pisze w jakim miejscu zostało zrobione nagranie( może być np tylko miasto) i KONIECZNIE dajemy imię i nazwisko osoby sprawującą władzę nad tym rejonem np. Prezydenta/wójta/burmistrza itp.
Jak słupki wyborcze pójdą w dół to się podejście do obywatela zmieni.
Od dzisiaj jak ktoś wstawia taki filmik to pisze w jakim miejscu zostało zrobione nagranie( może być np tylko miasto) i KONIECZNIE dajemy imię i nazwisko osoby sprawującą władzę nad tym rejonem np. Prezydenta/wójta/burmistrza itp.
Jak słupki wyborcze pójdą w dół to się podejście do obywatela zmieni.
Dobra nie smiej sie pedale z czyjes pracy bo on przynajmniej cos robi o o cos mu chodzi w wogule gdyby nie bylo policji to bys nawet z domu nie wyszedl hahahha piwko dla mnie zeby to zobaczyl pozdro dla normalnych
jacek1999 napisał/a:
Dobra nie smiej sie pedale z czyjes pracy bo on przynajmniej cos robi o o cos mu chodzi w wogule gdyby nie bylo policji to bys nawet z domu nie wyszedl hahahha piwko dla mnie zeby to zobaczyl pozdro dla normalnych
Weź Ty już kurwa idź spać albo jak już koniecznie chcesz siedzieć na tym kompie to wejdź sobie na sjp.pl i sprawdź pisownię słowa "wogule" bo na chwilę obecną robisz dwa błędy w jednym słowie.
Słowo "czyjeś" potraktuję jako literówkę.
@topic
Mógł sobie jebany jeszcze jakiś kamuflaż zmontować.
@2up
powinno się blokować dostęp do internetu osobom poniżej 15 roku życia...
powinno się blokować dostęp do internetu osobom poniżej 15 roku życia...
jacek1999 napisał/a:
Pan władza idzie spać bo jutro na szczyt zaśpi...
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów