18+
Ta strona może zawierać treści nieodpowiednie dla osób niepełnoletnich.
Zapamiętaj mój wybór i zastosuj na pozostałych stronach
Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia (4) Soft (5) Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: 39 minut temu
📌 Konflikt izrealsko-arabski Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: 11 minut temu
nileppez 2011-03-27, 21:13
Nosa? to to możesz na urodzinach babci opowiedzieć, na sadistic lepiej pasuje
Na dyskotece:
- Aaaaaaauaaa, dziewczyny....złamałam paznokieć!
- I co z tego ? Czemu sie drzesz?
- Bo nie moge go z pod napleta wyjąć
Zgłoś
K................y 2011-03-27, 21:34
Suchar (Part 1)

Cytat:

Na dyskotece:
- Bo nie moge go z nosa wyjąć

Suchar (Part 2)

Cytat:

- Bo nie moge go z pod napleta wyjąć

Zgłoś
Hippis 2011-03-27, 21:39
Już nie wspominając, że ten ,,dowcip" jest chujowy to nie mogę się doszukać motywu dyskoteki. Niby kurwa czemu w dyskotece ?! Nie mogła złamać tego paznokcia w szkole/domu/pracy/tunelu aerodynamicznym ... ?!
Zgłoś
Dany1990 2011-03-27, 21:50 2
Mojej byłej wystarczyło tylko że paznokieć się jej złamał i nie musiał nigdzie utknąć . . .
Zgłoś
k................a 2011-03-27, 23:47
hurra, przepisane z nowego numeru CKM-a...
Zgłoś
reduss 2011-03-28, 8:36
chujowe kawały powinny być nagradzane strzałem w łeb
Zgłoś
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.

Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów