Mariusz Szczygieł w czeskim talkshow 7 Padu.
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:32
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 3:27
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
jak to z tymi Czechami w końcu jest? Bo chcę się wybrać w następnym roku na jakieś tournee autkiem po tym kraju i nie wiem do końca czego się spodziewać. Interesuje mnie podejście do Polaków w czeskich pubach, dyskach, co kobiety tamtejsze o Polakach myślą no i piwo czy daje się wypić.
teraz to mi Szczygieł zaimponił
Kurwa, już niczego nie rozumiem! Ja tu czytam jedno i słyszę drugie O_o
Ale velke pivo leti!
Ale velke pivo leti!
@RockyWood - jeżeli chcesz poderwać Czeszkę jako "Polak" to nie dasz rady, ze wszystkich narodów słowiańskich Czeszki są najmniej puszczalskie! I znają sytuację ekonomiczną kraju z którym sąsiadują, ale tak jak Polki, Ukrainki, Rosjanki etc leca niemiłosiernie na obcokrajowców, więc musiszz sobie wyrobić dobrze angielski albo niemiecki (ale nie na poziomie "Jawohl, szajse, ganc gut!" tylko z pieknym, lokalnym akcentem żeby się nie połapała) i udawać bogatego Niemca bądź Anglika. A co do facetów - jak pójdziesz do pubu i powiesz, że jesteś Polakiem to trzeźwego Cię nie wypuszczą tylko przygotuj dobrze pęcherz bo będziesz musiał wypić każde lokalne piwo z nimi, a jest ich sporo! Czesi to chyba najfajniejsi ludzie na Ziemi i nei da się ich nie lubić!
trzeba być idiotą żeby nie zorientować się co znaczy "koureni zakazano".
@up tez Szczygla w tej kwestji ne paniemaju
Halo, halo, tu radio Praha,
my się nie boimy tylko mamy stracha.
my się nie boimy tylko mamy stracha.
@bloodwar - Panie, co Pan pierdzielisz o tych czeskich kobitach?! Na Redtube jest cały kanał "Czech Streets" gdzie za konkretną sumę pieniędzy te panny robią wszystko! A tak poza tym pamiętam piękną historię, jak to gadając z czeskim taksówkarzem powiedziałem, że jesteśmy z zachodu (ja z moją kobitą, i nie chodzi mi tu o Hameryke, tylko położenie Polski względem Czech), podczas gdy w Czechach słowo "zachód" oznacza kibel. Mimo podobieństwa naszych języków można się ładnie jebnąć w rozmowie. A tak poza tym jak można nie lubić Czechów ? Przecież to oni wymyśli krecika C;
Up Polska leży na zachód od Czech? no nie pierdol, tylko wracaj na geografię.
No to jebłem się w rozmowie 2 razy, bo chodziło o położenie Czech względem Polski.
ja mam w pracu 3 czeszki i o ich moralnosci mozna by wiele gadac
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów