jaki pan taka dama
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 22:27
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:19
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
No i znowu komentarze internetowych znawców boksu, rzucających krytyczne uwagi znad kieliszka wódki i papieroska.
Pojebany pomysł, żeby leżac w łóżku kręcić swoją dziewczyne jak śpiewa i wstawiać na neta.
Ale to nie zmienia faktu, że głos ładny i dziewczyna ładna.
Ale to nie zmienia faktu, że głos ładny i dziewczyna ładna.
nie wiem czemu gadacie czemu to pojebany pomysł żeby leżeć na łóżku nagrywac dziewczyne i wstawiać na neta... nie robią nikomu krzywdy i zachowują sie normalnie co w tym złego poza tym laska dobrze śpiewa, jest pozytywna i dobrze nastawiona do świata ogólnie obaj są bardzo pozytywni i robią to co daje im szczęście nie patrząc na to co myślą ludzie i to SIE LICZY !
Świetna wokalistka. I tu nie chodzi tu wyłącznie o barwę - ona ma warsztat! Do tego dobra dykcja... Nie dziwie się chłopakowi, że chwali się nią.
Konkretna kobitka
i like it
i like it
zsakuł napisał/a:
damą może i nie jest, ale śpiewa nieźle
nie znasz jej wiec dlaczego sugerujesz, że nie jest damą?
ładnie spiewa, ale słodziutki głosik przed i po śpiewaniu mnie wkurwia. pozdrawiam.
Gangsterzy kurwa, to byli na przełomie lat 40 w Brooklynie, i chodzili w garniturach, często byli mądrzejsi od dzisiejszych profesorków z UJ i innych szitingów. Pozatym nie mieli dziar na mordzie i bluz napisem JP..
kosmaty69 napisał/a:
Gangsterzy kurwa, to byli na przełomie lat 40 w Brooklynie, i chodzili w garniturach, często byli mądrzejsi od dzisiejszych profesorków z UJ i innych szitingów. Pozatym nie mieli dziar na mordzie i bluz napisem JP..
jeden gangster z brooklynu się zachował
jak śpiewa to głos super,ale jak mówi to jakiś skrzek beznadziejny, skąd taka różnica?
Jaka kurwa wiocha.
czy glos na poczatku to nie rafał z podływaczy?
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów