jaki pan taka dama
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 22:27
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:19
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Coś ci się rozmazało na ręce
bercik ma podobne poglądy religijne do mnie
pszawa napisał/a:
Śpiewa zdecydowanie lepiej niż 90% współczesnych polskich - tak zwanych - piosenkarek.
Jestem ciekaw ile z tych 90% masz na swoim dysku/telefonie czy na mp3... muzyka ma sie po prostu podobac, a to czy ktos ma talent czy nie zupelnie nie jest istotne, moze byc nawet w 100% podrasowane na jakimś urządzeniu a ta osoba może być kompletnym beztalenciem.
korzon_15 napisał/a:
nie znasz jej wiec dlaczego sugerujesz, że nie jest damą?
Przecież sama mówi, że chciałaby być.
Nie rozumiem fenomenu tego pana,gdy startowal w bojówie to 90% walk konczyl przed czasem na glebie-jak narazie walczyl ze samymi ogorkami a media wykreowaly go na mistrza swiata wagi ciezkiej nosz kurwa tak szybko zniknie z ringu jak sie na nim pojawil...dawac mu Adamka tak jak tego chce dostanie łomot i małolaty juz nie beda piac z zachwytu nad smieciem i nozownikiem z wisły...
Szkoda że dalszej części nie dałeś bo to podrywacz*.pl
Princessa i Lysy z Showup.tv ? Haha
Damą to przestała być jak wyszła za tego idiotę i się zniżyła do jego poziomu
Fajny wzorek w fajnych miejscach u fajnych lasek fajnie wygląda, ale zajebać sobie taki rękaw to wieśniactwo i nie wygląda fajnie.
Lubię wydziarane laski śpiewa spoko ale ma wkurwiający głos jak mówi;]
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów