📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:32
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 3:27
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
dennissliwa napisał/a:
Gdzie facet jest twardy?? Sami Ulańce w tej naszej Polsce lub chude szczury
Problemy z erekcją to nie koniec świata, musisz porozmawiać z lekarzem.
URAGE napisał/a:
Sadole to zawsze, że za gruba, że za chuda, że za bardzo wyćwiczona, bo biceps ma 40, większy niż oni sami. Pokarzcie te swoje królewny co ruchacie na forum zbiorczym, to zobaczymy ile te pierdolenie wasze warte.
Po pierwsze 40cm to ona nie ma, a po drugie to mniej niż mam ja. A brzydzi mnie nie jej brzuch, bo to nawet spoko, ciekawie gdyby tak zakręciła z kutasem w środku... Brzydzą mnie jej udziska, barki, szyja i dłonie.
Mogłaby mi zgnieść łeb jak arbuz wyjątkowo byłabym uległa
janlew napisał/a:
Po pierwsze 40cm to ona nie ma, a po drugie to mniej niż mam ja. A brzydzi mnie nie jej brzuch, bo to nawet spoko, ciekawie gdyby tak zakręciła z kutasem w środku... Brzydzą mnie jej udziska, barki, szyja i dłonie.
"Brzydzi mnie..." jakie to kurwa delikatne.
Heliar napisał/a:
Ciekawe czy cipą też tak potrafi
Mogłaby zmiażdżyć kutasa jak nic. Poza tym nie wiadomo, czy ma cipę.
taka glodna, ze az flaki wyskrobują resztki tłuszczu
Panie ! A z czego niby te cycki są?
Jacek86s napisał/a:
"Brzydzi mnie..." jakie to kurwa delikatne.
A u ciebie męski kark, łapa i barki przyczepione do kobiety, jaką wywołuje reakcje? Mnie po prostu trochę brzydzi, i nie widzę w tym nic dziwnego. Przyszyty do dziewczyny penis czy broda, brzydzą mnie bardziej, ale to ten sam rodzaj antyestetyki.
Ja jestem romantykiem, wolę więc oddawać kutasa w delikatne drobniutkie dłonie czy wsadzać po łabędzie szyje
Na takie laski trzeba uważać, żeby Ci huja nie zmieliła jak zacznie się bawić flakami. A i możliwe że prześcieradło dupą zaciągnie no nie wiem.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów