📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 20:05
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 19:40
zależy w której ręce.
Jednym słowem "Facetka"
Podziwiam ją za wytrwałość i ciężką pracę w formowaniu mięśni.
Osobiście u kobiety mi się takie coś nie podoba. Jakiś lekki fitness ok. Ale przypakowana laska to nie dla mnie.
Aha i myślałem że będzie miała kutasa.
Osobiście u kobiety mi się takie coś nie podoba. Jakiś lekki fitness ok. Ale przypakowana laska to nie dla mnie.
Aha i myślałem że będzie miała kutasa.
W sumie niezła, z twarzy nawet bardzo. Między pośladami pewnie kruszy orzechy. Kokosowe.
Pytanie powinno brzmieć-Kto ma więcej testosteronu od tej pani? (nie liczą kulturystów,o ile jacyś tu są)
Kijem bym nie dotknal. Feministki pewnie bylyby zadowolone na jej widok i zaraz polecialy by wdrozyc ustawe o rownosci plci. GOWNO!!!!
Normalna piękna kobieta która jest na rzeźbie i nie napierdala do tego winstrolu ani omki przez co zachowała kobiece kształty twarzy.
Bardzo piękna . A wy ruchajcie sobie dalej swoje szkielety i obijajcie się o kości.
Bardzo piękna . A wy ruchajcie sobie dalej swoje szkielety i obijajcie się o kości.
Sutowendlin napisał/a:
Normalna piękna kobieta która jest na rzeźbie i nie napierdala do tego winstrolu ani omki przez co zachowała kobiece kształty twarzy.
Ok, będziemy ! A ty jedz dalej na ręcznym i zachwycaj się dojebanymi laskami na necie...
Ciekawe czy kutasa tez ma większego ode mnie. hmmm
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów