📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 20:05
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 19:40
Laska z talentami - myslalem ze na filmiku beda dobre cycki.
teraz poznajesz taką laske kładziesz się znią do wyra a ona do ciebie teraz ci pokarze co ja umiem ty najarany aż cię torba boli a ona się piłeczką bawi a tobie zostaje tylko zwalenie se konia-tak to widzę
@up niech się piłeczką bawi, tylko niech przypadkiem nie pomyli swojej z moją, bo takiego wywijania najbardziej elastyczny wór nie zniesie.
O Boże ludzie co z wami przecież dubstep w tle i żadnych negatywnych komentarzy
jestem w szoku...
jestem w szoku...
naczynia do zmywarki same wskakiwac musza.
No człowiek ochujeć może. Super babeczka z super pasją, rozwiniętą do miar możliwości, a komentarze jedynie o braku cycków, o pomyleniu swojego powołania z kuchnia etc. Jestem ciekaw, który z was sadystycznych piwoszy ma chociaż jedną pasje, którą rozwija bynajmniej w minimalnym stopniu.
0:22-0:23 na kiego tu ta rura skoro i tak na niej nie tańczyła... liczyłem na coś innego
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów