📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 22:27
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 3:27
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Od dawna chciałem sobie zrobić tatuaż, ale powstrzymuje mnie strach przed brakiem pracy po wytatuowaniu pięknego rękawka na całej rece I nie, nie chce zadnego zjebanego smoka czy tribala.
Jeśli ktoś tutaj siedzi w tatuażach i lubi ten temat to może czytać dalej.
Chciałbym sobie a prawej ręce walnąć wzory polinezyjskie. Każdy wzór ma jakieś znaczenie. I taki tatuaż dla mnie jest sensowny, bo coś oznacza, a nie "o pójde jebne smoka bo fajnie wygląda". Maszynki się boję i otwarcie się do tego przyznaję. Jakbym miał hajs to poleciałbym na hawaje i wytatuowałbym sobie te wzory w tradycyjny sposób.
Jeśli ktoś zna tatuażyste gdziekolwiek w Europie który tatuuje tradycyjnie a nie maszynką to proszę łądnie o kontakt/nazwisko czy cokolwiek
Jeśli ktoś tutaj siedzi w tatuażach i lubi ten temat to może czytać dalej.
Chciałbym sobie a prawej ręce walnąć wzory polinezyjskie. Każdy wzór ma jakieś znaczenie. I taki tatuaż dla mnie jest sensowny, bo coś oznacza, a nie "o pójde jebne smoka bo fajnie wygląda". Maszynki się boję i otwarcie się do tego przyznaję. Jakbym miał hajs to poleciałbym na hawaje i wytatuowałbym sobie te wzory w tradycyjny sposób.
Jeśli ktoś zna tatuażyste gdziekolwiek w Europie który tatuuje tradycyjnie a nie maszynką to proszę łądnie o kontakt/nazwisko czy cokolwiek
Dla mnie to dziecinnie wygląda, obrazki na ciele. A kobiety to oszpeca. Najpiękniejsza jest naturalność. Jakby mnie kręciły smoki czy inne cudactwa to może bym ruchał jaszczurki, albo inne zwierzęta. Jednak wolę kobiety i chcę widzieć ich skórę, a nie obrazki.
ffsapher napisał/a:
sadole, pokażcie swoje tatuaże
Proszę Cię bardzo: sadistic.pl/dziary-vt36497.htm
Smutas napisał/a:
Tatuaże u dziewczyn przestały mi się podobać od momentu gdy zobaczyłem jak one wyglądają potem na ciele starej kobiety.
Bo jak rozumiem, stara pomarszczona baba bez tatułażu jest piękna?
@up Cipy nie widziałeś?
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów