📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 20:05
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 20:49
Tatuaz jest jak narkotyk... zrobisz jeden i chcesz wiecej i wiecej..
Jako ciekawostkę warto dodać, że kiedy władze Japonii zakazały swoim obywatelom ozdabiać ciała dziarami, jako jedyni mogli się dalej tatuować strażacy. A to z tej prostej przyczyny, że łatwiej było zidentyfikować zwłoki, gdyby taki strażak uległ wypadkowi podczas gaszenia pożaru.
Prefiero morir de pie que vivir siempre arrodillado
"Jesteśmy antykapitalistami, antykomunistami, wierzymy w państwo narodowe."
jeszcze wczoraj na dowcipnym joemonster, a już dziś na sadystycznym sadistic.pl nie podoba mi się panie adminie przeklejanie czyichś prac z joemonster, może wprowadzimy zasade że jak się robi coś takiego to trzeba połączyć kilka źródeł? np minimalnie 2?
taaa.. penie większość użytkowników sadola, którzy posiadają tatuaż mają huja wartego smoka albo jeszcze hujowszego tribala.
majer napisał/a:
jeszcze wczoraj na dowcipnym joemonster, a już dziś na sadystycznym sadistic.pl nie podoba mi się panie adminie przeklejanie czyichś prac z joemonster, może wprowadzimy zasade że jak się robi coś takiego to trzeba połączyć kilka źródeł? np minimalnie 2?
Pierdolić ... od razu wypierdalać do kosza, chce ci się oglądać 10 razy to samo na różnych stronach ?
Obecnie urzędujący Papież raczej sobie "Hail Hitler" a nie "Hail Mary" wytatuował.
Tatuaże u dziewczyn przestały mi się podobać od momentu gdy zobaczyłem jak one wyglądają potem na ciele starej kobiety.
Akurat te pokazane na tych fotach, kolorowe, zakrywające po 50% ciała gówna nie wyglądają fajnie. Dla lasek lepsze są pojedyńcze tatuaże w fajnych miejscach, wzgórek, nad dupskiem, na łopatce itp.
A nie zajebać sobię rękaw jak ta szpilkowa.
Tylko, że mózg też ma metody, żeby zjeść ciastko i je mieć, podwiąże se nasieniowody i mogą sobie kurwa chcieć.
A nie zajebać sobię rękaw jak ta szpilkowa.
Geny mi w mózgu namieszały, żebym odczuwał wolę bożą, chujki se wykombinowały, że tym sposobem się rozmnożą.Tylko, że mózg też ma metody, żeby zjeść ciastko i je mieć, podwiąże se nasieniowody i mogą sobie kurwa chcieć.
Mam tribala i wcale się go nie wstydzę. Chociaż po kilku głębszych wygląda jak smok.
Pytanie do Rems. Czy przez to powinienem się czuć podwójnie ch*jowo?
Pytanie do Rems. Czy przez to powinienem się czuć podwójnie ch*jowo?
43 godziny na fotelu? Ja po 8 godzinach dziabania miałem dosyć.
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów