📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 20:05
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 20:49
Iść na mecz porobić se fotki "byłam na meczu baseballa" ale pewnie żadna kurwa nie wie nawet jakie są zasady.Pewnie szukają gości w tych śmiesznych kurtkach z wielką literą które my znamy tylko z filmów.Chuj no jaki kraj takie miejsca do podrywu.U nas nie ma nic.Idź na mecz którejkolwiek drużyn ekstraklasy i zagadaj do laski to dostaniesz szeptem(liściem) od kolesia obok i pewnie tekst: "Łysy Cie zajebie,ma zakaz stadionowy ale czeka pod bramą"
Ps.
Nie nie zarywałem kurew na trybunach,nie chodzę na mecze ekstraklasy i to ja jestem Łysy.
Ps.
Nie nie zarywałem kurew na trybunach,nie chodzę na mecze ekstraklasy i to ja jestem Łysy.
kobiety w 95% są idiotkami
Różowa czapeczka, różowy telefon, psi odbyt na ryju i od razu wiadomo, jakiego rodzaju to są baby...
GownoPosrodFal napisał/a:
Różowa czapeczka, różowy telefon, psi odbyt na ryju i od razu wiadomo, jakiego rodzaju to są baby...
Tak - idealne na raz
patorjk.com/text-color-fader/
@GownoPosrodFal
Możesz mi wytłumaczyć na czym polega efekt psiego odbytu na twarzy.
Nie kpie, chciałbym zrozumieć, to jakiś rodzaj makijażu?
ja pierdolę
ty tak powaznie??
Niestety tak, nigdy się nie spotkałem.
Dopiero po drugim obejrzeniu domyślam się że chodzi o dzióbek przy selfi.
A bałem się wpisać hasło "psi odbyt"w googlach.
Dopiero po drugim obejrzeniu domyślam się że chodzi o dzióbek przy selfi.
A bałem się wpisać hasło "psi odbyt"w googlach.
wilkoala,
tu nie chodzi glownie o ten"psi odbyt"
raczej o zachowanie i pozowanie nawet kurwa z zapiekanka czy chuj wie co to jest.zamiast zjesc i cieszyc sie meczem to napierdalaja te zdjecia jak by byly w centrum zainteresowania i ze niby sa takie sliczne bla bla bla a chuj z tym
tu nie chodzi glownie o ten"psi odbyt"
raczej o zachowanie i pozowanie nawet kurwa z zapiekanka czy chuj wie co to jest.zamiast zjesc i cieszyc sie meczem to napierdalaja te zdjecia jak by byly w centrum zainteresowania i ze niby sa takie sliczne bla bla bla a chuj z tym
Samo słowo 'selfi' niemiłosiernie mnie wkurwia a kiedy je słyszę to wywołuje u mnie takie 'do'h' jak u homera simspona.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów