📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 20:05
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 20:49
🔥
Są jeszcze dobrzy ludzie na tym świecie
- teraz popularne
Którzy to kolesie?
HAHA a jak zryli z typa, co się tak ładnie zaśmiał.
jak ja kurwa nie cierpię tenisa...
W tytule jest błąd, powinno być: Laski vs Cioty w meczu tenisa
peter_peter napisał/a:
W tytule jest błąd, powinno być: Laski vs Cioty w meczu tenisa
hehe. Uwierz mi zastanawialem sie nad tym xD
kurwa, jak może być `kobiety "vs" faceci` skoro to są >miksty<, czyli gra gdzie w kazdej z drużyn gra jedna laska z jednym facetem... ja rozumiem, że ten kolo zachowuje się jak pizda, ale litości, nie mylcie pojęć...
Tak właśnie powinna wyglądać gra w t(p)enisa
jak tak czytam komentarze to się zastanawiam czy ludzie naprawdę biorą to na serio i nie widzą, że koleś robi polewke z lasek sobie ;]
Cytat:
kurwa, jak może być `kobiety "vs" faceci` skoro to są >miksty<, czyli gra gdzie w kazdej z drużyn gra jedna laska z jednym facetem... ja rozumiem, że ten kolo zachowuje się jak pizda
Interesujące, prawie jak maszyna do szycia..
[img:b457dfa297]http://static.funnyjunk.com/gifs/sewing.gif[/img:b457dfa297]
Laski? Przecież na filmie nie ma ani jednej
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów