Pies zdechł. Ten na czterech łapach
Pies zdechł. Ten na czterech łapach
Każdy kundel wyskakujący z zębami do dziecka musi natychmiast iść do utylizacji, a oburzeni psiarze na przymusową reedukację filmami na sadistic
Ja tam bym raczej każdego bachora utylizował, a oburzeni wielbiciele gówniaków do reedukacji filmami o przestępcach mordujących ludzi. Nigdy nie wiadomo z którego gówniaka taki zwyrol wyrośnie więc lepiej utylizować profilaktycznie.
Super. Jebać te czworonożne worki wypełnione masą kałową.
Powiedział dwunożny worek wypełniony po same uszy gównem.
Ja tam bym raczej każdego bachora utylizował, a oburzeni wielbiciele gówniaków do reedukacji filmami o przestępcach mordujących ludzi. Nigdy nie wiadomo z którego gówniaka taki zwyrol wyrośnie więc lepiej utylizować profilaktycznie.
Rozumiem że pies będzie płacił składki na twoją emeryturę? No chyba że jesteś wzorowym lewakiem i planujesz zdechnąć przed 60 żeby nie obciążać systemu, to w takiej sytuacji ok, masz prawo mieć takie poglądy.
Każdy kundel wyskakujący z zębami do dziecka musi natychmiast iść do utylizacji, a oburzeni psiarze na przymusową reedukację filmami na sadistic
Serio myślisz, że te gówniane spusty z tiktoka na nich zrobią wrażenie?
I takie bezużyteczne cywilizacyjnie jednostki jak ty przede wszystkim
piszący codziennie że trzeba kogoś torturować, nazywający się leatherface czyli psychopata który wycinał twarze, piszący na portalu dla popaprańców pisze coś o bezużyteczności . znalazl sie kurwa wzór społeczny
piszący codziennie że trzeba kogoś torturować, nazywający się leatherface czyli psychopata który wycinał twarze, piszący na portalu dla popaprańców pisze coś o bezużyteczności . znalazl sie kurwa wzór społeczny
Każdy pisze tu to co chce i nie kazdemu musi się to podobać. Tobie nie podoba się mój punkt widzenia i vice versa. Nie widzę tu problemu... Tak prowadzę przykładne życie, jestem dobrym męzem i ojcem, a to że nie podoba mi się styl życia lewackich ścierw i degenaracji którą wokół siebie roztaczają, to obowiązek każdego przyzwoitego człowieka żeby to potepiać i zwalczać jak zarazę
Idąc ciemną doliną zła się nie ulęknę ponieważ jestem największym skurwysynem w całej tej dolinie....Ja tam bym raczej każdego bachora utylizował, a oburzeni wielbiciele gówniaków do reedukacji filmami o przestępcach mordujących ludzi. Nigdy nie wiadomo z którego gówniaka taki zwyrol wyrośnie więc lepiej utylizować profilaktycznie.
Jak ruchasz psa to używasz wazeliny czy jakiegoś żelu?? albo chuja smarujesz gównem??
Nie mów już tak o swojej spaczonej rodzince z Podlasia.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów