Pies zdechł. Ten na czterech łapach
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 23:56
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
2024-11-10, 18:32
🔥
Problem z drabiną
- teraz popularne
Pies zdechł. Ten na czterech łapach
Brawo! Kolejny bezpański pchlarz trafi tam gdzie jego miejsce i to bez marnowania pieniędzy podatników
Kałdi napisał/a:
Brawo! Kolejny bezpański pchlarz trafi tam gdzie jego miejsce i to bez marnowania pieniędzy podatników
Przecież na policję łożą podatnicy.
Każdy kundel wyskakujący z zębami do dziecka musi natychmiast iść do utylizacji, a oburzeni psiarze na przymusową reedukację filmami na sadistic
Kazdy pies co luzem lata po ulicy stanowi zagrożenie . I w dupie mam pierdolenie o prawach zwierząt w tym przypadku. Albo łapie hycel, albo strzela mysliwy. W interesie właściciela jest trzymać psa w ogrodzeniu albo na smyczy.
Pies po wypadku, prawdopodobnie pod samochód wbiegł. W szoku pogryzłby ich wszystkich. Więc przestańcie pierdolić, bo zrobili prawidłowo.
Z tymi myśliwymi na ulicach to żeś dojebał.
tand3r0 napisał/a:
Kazdy pies co luzem lata po ulicy stanowi zagrożenie . I w dupie mam pierdolenie o prawach zwierząt w tym przypadku. Albo łapie hycel, albo strzela mysliwy. W interesie właściciela jest trzymać psa w ogrodzeniu albo na smyczy.
Z tymi myśliwymi na ulicach to żeś dojebał.
Piękny widok, tylko gdzie oni go ciągną? Nie widzieli tego zielonego kubła na śmieci przy chodniku?
Leatherface napisał/a:
Piękny widok, tylko gdzie oni go ciągną? Nie widzieli tego zielonego kubła na śmieci przy chodniku?
Kubeł był pełny bo wcześniej wrzucili tam czarnucha.
Super. Jebać te czworonożne worki wypełnione masą kałową.
tand3r0 napisał/a:
I w dupie mam pierdolenie o prawach zwierząt w tym przypadku.
Samo sformułowanie "prawa zwierząt" jest kuriozalne. Kto je im nadał i gdzie spisał?
Tylko czekać aż się tu wszyscy zoofile zleca i zaczną płakać jakie to pieski dobre, niewinne i kochane, a jacy to ludzie źli i powinni wyginąć a w szczególności paskudne gówniaki
Właściciel powinien też dostać parę pał albo prądem.
Leatherface napisał/a:
Tylko czekać aż się tu wszyscy zoofile zleca i zaczną płakać jakie to pieski dobre, niewinne i kochane, a jacy to ludzie źli i powinni wyginąć a w szczególności paskudne gówniaki
i psy i gówniaki trzeba usypiać a szczególnie chciwych spermiarzy
okularnik napisał/a:
i psy i gówniaki trzeba usypiać a szczególnie chciwych spermiarzy
I takie bezużyteczne cywilizacyjnie jednostki jak ty przede wszystkim
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów