📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 11:41
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
2024-11-02, 21:59
Jak do pieca? Przeciez metal sie nie pali
Zipper!!!
You need straightening, toughening
It takes a bit of dark to rekindle the fire burning in you
Ignite the fire within you
w radio maryja powinni to puszczać
- Będę cię kochał wiecznie.
- Nigdy cię nie zdradzę.
- Weź do buzi, powiem ci jak będę kończył ...
DO pieca
Nie ma blastów, do pieca.
Można nie trawić metalu, ale w dobie dzisiejszego pop-gówna z autotune i innymi syntezatorami, trzeba przyznać - gość ma talent.
Слава Україні! Героям слава!
Eee..tam pierdolicie, może bez blastów,może ze zjebanym wygladem, ale JEST WYKURWISTE choc 2:20 traci jak Lump Beskid
takie se, ale cover 'hello' adele wyszedł mu zajebście, do dziś słucham
Puścić to w domu starców. Pogo na świetlicy, skoki ze sce... z chodzika na łeb, pełne pieluchy fruwające pod sufitem, święta w pełnej krasie
Tak na marginesie, to polski zespół Heavy Metalowy - Hetman, nagrał cały album Heavy Metalowych kolęd. Album nazywa się "Rock Kolęda" i naprawdę daje radę.
Jak ktoś by był zainteresowany: youtube.com/watch?v=PsFjXcxBrzA
Jak ktoś by był zainteresowany: youtube.com/watch?v=PsFjXcxBrzA
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów