Witaj użytkowniku sadistic.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Ja tego k🤬a nie rozumiem. Dlaczego oni je jedzą? Przecież to jest obrzydliwe. Alergia na chusteczki czy papier? Dupę też se po sraniu wylizują?
Jedna z bardziej obrzydliwych rzeczy na sadolu a niejedno widziałem

Problemy XXI wieku. Kto jest w tym momencie tym poj🤬ym? Ten który żre kozy, czy ten który to nagrywa?
.
.
.
.
.
.
.
Ja bo wyr🤬ałem dziś martwego jelenia
.
.
.
.
.
.
.
Ja bo wyr🤬ałem dziś martwego jelenia

Zima to przecież sezon dokarmiania zwierząt... Kozy i gile z nosa - świeżonki nie lubicie?

Kiedyś staliśmy w korku ze swoją ślubną, tak ze trzy lata temu, za nami jechał/stał przedstawiciel handlowy w białej pandzie i chyba z 10 min grzebał i wp🤬lał TO co tam miał..
Śmiechom nie było końca
Śmiechom nie było końca

To tylko utwierdza mnie w przekonaniu, że czasem zwykłe randomy są bardziej poj🤬e od nas.

niech pierwszy rzuci kamieniem ten co nie wp🤬lił w życiu gila

up ja nie ale mój kuzyn wp🤬la
dziwne to ale tak robią co niektórzy
dziwne to ale tak robią co niektórzy
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie