tak wyglądały potańcówki w latach 70
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
8 minut temu
📌
Konflikt izraelsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 17:47
🔥
Statystyki
- teraz popularne
Witaj użytkowniku sadistic.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
W chwili obecnej serwis nie jest w stanie utrzymywać się wyłącznie z reklam. Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
W chwili obecnej serwis nie jest w stanie utrzymywać się wyłącznie z reklam. Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Chyba murzyńskie potupajki, ale widać słuszną koncepcję czarnuszki bawią się w swoim ciemnym towarzystwie, ech czasy porządku - nawet eboli nie byłó.
Lepsza zabawa niż większości klubów w których jest pełno zjebów którzy przychodzą tam wyłącznie w celu wjebania komuś.
Tutaj jeszcze są w kraju, potem ich wypuścili na wolny wybieg w Wietnamie ;D
dgy tam rozwijała sie kultura, Wy wpierdalaliście jedzenie za kartki. Nic dziwnego że ból dupy macie !
frankie84 napisał/a:
dgy tam rozwijała sie kultura, Wy wpierdalaliście jedzenie za kartki. Nic dziwnego że ból dupy macie !
Kartki wprowadzono dopiero w lipcu 1976 – na zakup cukru. dopiero potem Od roku 1981, wobec coraz wyraźniejszych niedoborów na rynku, wprowadzano coraz więcej kartek na różne towary
Więc chyba Ci nie wyszło
edit: no dobra chujku masz rację po części, singiel Get Up Offa That Thing wyszedł w maju 1976r.
Ale ssiesz laskę nadal bo nasza kultura w szczególności muzyczna jak i świadomość społeczna zaczęła rosnąc od tamtego momentu
edit2: potańcówki czarnuchów to nie kultura
Pierdolicie, mi się tam styl z lat 70. w chuj podoba, a Blaxploation miało fajne pojary.
Ale wy pierdolicie "Z kamerą wśród zwierząt", kurwa żadnego poczucia stylu nie macie. Wtedy były zajebiste klimaty - Funkadelic, Parliament, George Clinton, Sugarhill gang, początki hip-hopu. Afroamerykanie robili wtedy w chuj lepsze wrażenie, niż robią teraz.
mi sei kojarzą z Boney M
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów