18+
Ta strona może zawierać treści nieodpowiednie dla osób niepełnoletnich.
Zapamiętaj mój wybór i zastosuj na pozostałych stronach
Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia (3) Soft (2) Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: 4 minuty temu
📌 Konflikt izrealsko-arabski Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: 2024-11-02, 21:59
🔥 Uważaj, on ma nóż! - teraz popularne
p0lybius 2016-03-21, 22:59
Na zachodzie sobie poradzili.
Zgłoś
t0malson 2016-03-21, 23:42 1
Ech, pamiętam jak dziś, jak poszedłem z kolegami z osiedla na mecz lokalnej drużyny. To było coś, ja z kolegami zrobiliśmy ze dwa kilo mieszanki dymnej z saletry z cukrem, inni robili serpentyny z papieru do kas, inni organizowali flagi - nikt się o nic nie czepiał, pamiętam nawet jak byliśmy zdziwieni, że ochroniarz miał uwagi do drzewca flagi zrobionego dwumetrowej cienkościennej rurki - ostatecznie i tak pozwolił wejść.
W trakcie meczu, impreza na całego, darcie mordy, saletra (w tamtych czasach nie wiedziałem co to race), wtedy po marnym popisie naszego piłkarza ktoś za mną rzucił w niego butelką wódki. Koleś odrzucił prosto we mnie - myślał, że to moja wina.
Po spotkaniu oczywiście najebane towarzystwo zrobiło zadymę - jatka z policją, rozwalili autobus gości - to był pierwszy i ostatni raz jak byłem na meczu.
Zgłoś
Klausofff 2016-03-22, 0:02
Dobre wariaty! Piwko dla nich
Zgłoś
Serwin 2016-03-22, 0:44 4
Z jednej strony straszne bydło, ale z drugiej strony większość policjantów, którzy napierdalali tych kiboli zapewne miała barwną przeszłość w milicji i napierdalaniu niewinnych ludzi. Dlatego nawet mi ich kurwa nie żal.
Zgłoś
cahiri0 2016-03-22, 1:03
Sceny batalistyczne jak się patrzy, tylko ten podkład... bardziej by pasował "dres" w wykonaniu wielkiego cyca.
Zgłoś
Patriota93 2016-03-22, 1:11 8
polowa sadoli wypowiada sie, o niebepiecznych stadionach,meczach, a mecz to tylko w wiadomosciach sportowych widzieli.
Zgłoś
zoorax 2016-03-22, 1:51 1
Ile razy to tu jeszcze będzie?

Born to sleep
Zgłoś
rozrubacz 2016-03-22, 2:08 1
Oglądam drugi raz i jestem pod wrażeniem ile pał na łeb te chłopy przyjmują, dzisiaj by gówniarzowi zajebał w łeb taką pałą to by mu czaszka pękła na 4 części.
Zgłoś
V................n 2016-03-22, 8:46 2
W sumie większość pociągów i wagonów aż tak bardzo się nie zmieniła.
Zgłoś
MADErrFAKErr 2016-03-22, 9:17
Mój ojciec pod koniec lat 80 odrabiał wojsko w milicji w warszawie i opowiadał o meczach legii. Dziwi go to co sie teraz dzieje . Mówił ,że kiedys jak gość wstawał z miejsca i zaczynał grande to był w 30 sekund transportowany na korone stadionu , w nastepne 30 sekund do dyskoteki , seans 10 minut w "dyskotece " na pełnej kurwie ,golenie na łyso i wjazd ze stadionu .Czasami o własnych siłach czasami go wynosili pod płot. I bardzo mało było odważnych. Nawiasem mówiąc to ten filmik też był tu widziany kilka razy i widze ,że zaczynamy jak konkurencyjny portal o tematyce wiejskiej. Seria "przeżyjmy to jeszcze raz"...
Zgłoś
bollol_stern 2016-03-22, 11:05
@up sadistic nie ma konkurencji.
Zgłoś
ImBYKU 2016-03-22, 15:27
Wtedy policja sie nie pierdolila ale i kibice mieli jaja ... Teraz za duzo kamer jest i policja nic nie moze ,
No i kibice teraz biedni tacy policja ich ciagle prowokuje a potem bija .
Mamy inne czasy ktore nie wroca , zdecydowanie jest duzo bezpieczniej niz to mialo miejsce w latach 90.
Zgłoś
Wojtalson 2016-03-22, 16:05 2
noe82 napisał/a:

I dobrze kurwa, przynajmniej spokój był na meczach.

Lata .90 i spokój na meczach...? Śmiechłem...
Zgłoś
ellsworth 2016-03-22, 19:21
No, milicja późno się zorientowała, ze teraz jest już policją
Zgłoś
kenzol 2016-03-22, 22:11
Znam gościa, który z sentymentem wspomina czasy, kiedy chodził na ustawki, kiedy lał się z Policją, kiedy dostał z tonfy po plecach i z armatki wodnej po nogach.
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie  
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.

Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów