📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
4 minuty temu
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
2024-11-02, 21:59
🔥
Uważaj, on ma nóż!
- teraz popularne
Ech, pamiętam jak dziś, jak poszedłem z kolegami z osiedla na mecz lokalnej drużyny. To było coś, ja z kolegami zrobiliśmy ze dwa kilo mieszanki dymnej z saletry z cukrem, inni robili serpentyny z papieru do kas, inni organizowali flagi - nikt się o nic nie czepiał, pamiętam nawet jak byliśmy zdziwieni, że ochroniarz miał uwagi do drzewca flagi zrobionego dwumetrowej cienkościennej rurki - ostatecznie i tak pozwolił wejść.
W trakcie meczu, impreza na całego, darcie mordy, saletra (w tamtych czasach nie wiedziałem co to race), wtedy po marnym popisie naszego piłkarza ktoś za mną rzucił w niego butelką wódki. Koleś odrzucił prosto we mnie - myślał, że to moja wina.
Po spotkaniu oczywiście najebane towarzystwo zrobiło zadymę - jatka z policją, rozwalili autobus gości - to był pierwszy i ostatni raz jak byłem na meczu.
W trakcie meczu, impreza na całego, darcie mordy, saletra (w tamtych czasach nie wiedziałem co to race), wtedy po marnym popisie naszego piłkarza ktoś za mną rzucił w niego butelką wódki. Koleś odrzucił prosto we mnie - myślał, że to moja wina.
Po spotkaniu oczywiście najebane towarzystwo zrobiło zadymę - jatka z policją, rozwalili autobus gości - to był pierwszy i ostatni raz jak byłem na meczu.
Z jednej strony straszne bydło, ale z drugiej strony większość policjantów, którzy napierdalali tych kiboli zapewne miała barwną przeszłość w milicji i napierdalaniu niewinnych ludzi. Dlatego nawet mi ich kurwa nie żal.
Sceny batalistyczne jak się patrzy, tylko ten podkład... bardziej by pasował "dres" w wykonaniu wielkiego cyca.
polowa sadoli wypowiada sie, o niebepiecznych stadionach,meczach, a mecz to tylko w wiadomosciach sportowych widzieli.
Oglądam drugi raz i jestem pod wrażeniem ile pał na łeb te chłopy przyjmują, dzisiaj by gówniarzowi zajebał w łeb taką pałą to by mu czaszka pękła na 4 części.
W sumie większość pociągów i wagonów aż tak bardzo się nie zmieniła.
Mój ojciec pod koniec lat 80 odrabiał wojsko w milicji w warszawie i opowiadał o meczach legii. Dziwi go to co sie teraz dzieje . Mówił ,że kiedys jak gość wstawał z miejsca i zaczynał grande to był w 30 sekund transportowany na korone stadionu , w nastepne 30 sekund do dyskoteki , seans 10 minut w "dyskotece " na pełnej kurwie ,golenie na łyso i wjazd ze stadionu .Czasami o własnych siłach czasami go wynosili pod płot. I bardzo mało było odważnych. Nawiasem mówiąc to ten filmik też był tu widziany kilka razy i widze ,że zaczynamy jak konkurencyjny portal o tematyce wiejskiej. Seria "przeżyjmy to jeszcze raz"...
@up sadistic nie ma konkurencji.
Wtedy policja sie nie pierdolila ale i kibice mieli jaja ... Teraz za duzo kamer jest i policja nic nie moze ,
No i kibice teraz biedni tacy policja ich ciagle prowokuje a potem bija .
Mamy inne czasy ktore nie wroca , zdecydowanie jest duzo bezpieczniej niz to mialo miejsce w latach 90.
No i kibice teraz biedni tacy policja ich ciagle prowokuje a potem bija .
Mamy inne czasy ktore nie wroca , zdecydowanie jest duzo bezpieczniej niz to mialo miejsce w latach 90.
noe82 napisał/a:
I dobrze kurwa, przynajmniej spokój był na meczach.
Lata .90 i spokój na meczach...? Śmiechłem...
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów