📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 18:08
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:23
🔥
Spowodowała kolizję i uciekała
- teraz popularne
To chyba jeszcze przed weryfikacją. Stare, dobre zomowskie metody, kurwa...
Nic tylko rodzinę wziąć na mecz
noe82 napisał/a:
I dobrze kurwa, przynajmniej spokój był na meczach.
To chyba ironia
Czytałem kiedyś relacje policjantów, którzy pilnowali meczów w latach 90. i wszyscy zgodnie twierdzą, że wtedy było najgorzej w porównaniu do lat 80. czy do czasów współczesnych.
fajne i spokojne czasy , a teraz tylko kibol , kibol
@ noe82 Pewnie że spokój. Już w drodze na "mecz" zaczynała się demolka pociągu. Potem trza było debili przez miasto eskortować większą ilością psiarni niż będzie obstaiwać szczyt NATO. Następnie kompletny rozpierdol stadionu, paru radiowozów i czego tam jeszcze. Tania, spokojna forma rozrywki
Na co niby ingerować?
Jak chcą się lać to powinni dać im spokój, przynajmniej kilku idiotów będzie mniej
Jak chcą się lać to powinni dać im spokój, przynajmniej kilku idiotów będzie mniej
A co do stadionów, to najlepszy był 10-lecia, bo można sobie było chociaż majtki i skarpetki po okazyjnych cenach kupić, nie to co teraz.
tazmandu napisał/a:
Nawyki to jakby z poprzedniego ustroju ... nawyki pierdolonego zomowca
Czyli stadion rozpierdolić i podpalić i wtedy było by git ?
Oldsku piękne czasy dla kibolstwa, żadnych jebanych elektronicznych systemów rozpoznawania twarzy, internetowych baz danych policji... Kurwa, jak ja żałuje, że w latach 90 byłem za młody na wyjazdy ;( teraz wyjazd to jak taka zorganizowana wycieczka zakładowa. Wszystko pod "eskortą", kurwa.
1:48. Piękna wyjebka z dyni. Pamiętam te czasy. Przyjebane fryzurki, ryje nieskażone inteligencją i wszystkie te szmule fleki pomarańczowym wywleczone nosiły. Ogólnie syf, brud, nędza i patola. W butach nowych wyjść nie można było, bo zaraz kroili. Jeszcze do fiata 125 nam się włamali, żeby stare, nawet jak na tamte czasy, radio wyciągnąć. Woziły się takie bandy jebanych nędzarzy. Teraz to w miarę kulturka i ucywilizowanie i pomyślunek jakiś większy w kibicowskim narodzie.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów