18+
Ta strona może zawierać treści nieodpowiednie dla osób niepełnoletnich.
Zapamiętaj mój wybór i zastosuj na pozostałych stronach
Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia (4) Soft (2) Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Wczoraj 18:08
📌 Konflikt izrealsko-arabski Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 5:23
noe82 2016-03-21, 20:28 47
I dobrze kurwa, przynajmniej spokój był na meczach.
Zgłoś
cholonek 2016-03-21, 20:31 9
To chyba jeszcze przed weryfikacją. Stare, dobre zomowskie metody, kurwa...
Zgłoś
R................o 2016-03-21, 20:33
Nic tylko rodzinę wziąć na mecz
Zgłoś
MrPsychol 2016-03-21, 20:36 15
noe82 napisał/a:

I dobrze kurwa, przynajmniej spokój był na meczach.

To chyba ironia
Czytałem kiedyś relacje policjantów, którzy pilnowali meczów w latach 90. i wszyscy zgodnie twierdzą, że wtedy było najgorzej w porównaniu do lat 80. czy do czasów współczesnych.
Zgłoś
e................s 2016-03-21, 20:37 2
fajne i spokojne czasy , a teraz tylko kibol , kibol
Zgłoś
AntosiuTakiJeden 2016-03-21, 20:58 4
@ noe82 Pewnie że spokój. Już w drodze na "mecz" zaczynała się demolka pociągu. Potem trza było debili przez miasto eskortować większą ilością psiarni niż będzie obstaiwać szczyt NATO. Następnie kompletny rozpierdol stadionu, paru radiowozów i czego tam jeszcze. Tania, spokojna forma rozrywki
Zgłoś
PC_Majster_GNU 2016-03-21, 21:36
Na co niby ingerować?
Jak chcą się lać to powinni dać im spokój, przynajmniej kilku idiotów będzie mniej

Tylko ,,free software"!!!
Zgłoś
tazmandu 2016-03-21, 21:52 3
Nawyki to jakby z poprzedniego ustroju ... nawyki pierdolonego zomowca
Zgłoś
Rozchędażacz 2016-03-21, 22:17 1
No, Ci to potrafili się bawić

You shall not pass!
Zgłoś
rozrubacz 2016-03-21, 22:18 3
Piękne stare czasy. Uwielbiałem to oglądać.
Zgłoś
h................o 2016-03-21, 22:36 7
A nie łatwiej po prostu zdelegalizować piłkę nożną? Będzie spokój wtedy.

A co do stadionów, to najlepszy był 10-lecia, bo można sobie było chociaż majtki i skarpetki po okazyjnych cenach kupić, nie to co teraz.
Zgłoś
PhantomMask 2016-03-21, 22:40 1
tazmandu napisał/a:

Nawyki to jakby z poprzedniego ustroju ... nawyki pierdolonego zomowca

Czyli stadion rozpierdolić i podpalić i wtedy było by git ?
Zgłoś
squ87 2016-03-21, 22:42 2
Oldsku piękne czasy dla kibolstwa, żadnych jebanych elektronicznych systemów rozpoznawania twarzy, internetowych baz danych policji... Kurwa, jak ja żałuje, że w latach 90 byłem za młody na wyjazdy ;( teraz wyjazd to jak taka zorganizowana wycieczka zakładowa. Wszystko pod "eskortą", kurwa.
Zgłoś
q800 2016-03-21, 22:49
1:48. Piękna wyjebka z dyni. Pamiętam te czasy. Przyjebane fryzurki, ryje nieskażone inteligencją i wszystkie te szmule fleki pomarańczowym wywleczone nosiły. Ogólnie syf, brud, nędza i patola. W butach nowych wyjść nie można było, bo zaraz kroili. Jeszcze do fiata 125 nam się włamali, żeby stare, nawet jak na tamte czasy, radio wyciągnąć. Woziły się takie bandy jebanych nędzarzy. Teraz to w miarę kulturka i ucywilizowanie i pomyślunek jakiś większy w kibicowskim narodzie.
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie  
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.

Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów