18+
Ta strona może zawierać treści nieodpowiednie dla osób niepełnoletnich.
Zapamiętaj mój wybór i zastosuj na pozostałych stronach
Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia (1) Soft (8) Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Wczoraj 20:05
📌 Konflikt izrealsko-arabski Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Wczoraj 20:49
x................s 2012-08-05, 2:03
dobrze ogarnięty tatuś, dziecko pewniej przejdzie przez to skurwiałe życie. Judo czy bjj dla małolatów jest genialne.
Zgłoś
DisHonoreD 2012-08-05, 3:10
Dobrze z klepał nim mate
Zgłoś
P................e 2012-08-05, 8:57
CO TO KURWA ROBI NA GŁÓWNEJ?!?!?!?!
Zgłoś
Prometheus_Coprophagus 2012-08-05, 9:00
@Purecowstyle: przebywa. Traf chciał, że spodobało się 15 użytkownikom, toteż opuściło poczekalnię. Następnie spodobało się kolejnym użytkownikom, stąd widoczna ilość piw. Fajnie, nie?

Post mortem per rectum
Zgłoś
Damian198025 2012-08-05, 9:03 1
zajebisty filmik po obejrzeniu 18 kabaretów i 13 wrzut ze zdjęciami opuszczonych sraczy na dworcu w bencorce wschodniej trafia sie taka perełka po prostu szałowy filmik aż słów mi brakuje żeby opisać jego zajebistość
Zgłoś
BongMan 2012-08-05, 11:47
macleod napisał/a:

Nie, nie pokonałbym ani Pudziana ani Salety ani nawet wyśmiewanego Najmana. Nie jestem sportowcem, ani nigdy nie trenowałem żadnych sztuk walki więc to chyba oczywiste. Ale uważam, ze każdy powinien być dobry w tym co mu pasuje i uważa dla niego za słuszne. A cała "kariera" (zdecydowanie za duże słowo ) Najmana to dużo szumu, bigbrothery i trochę napinki. Popajacować i zarobić tyle kasy ile się da. Żaden to sportowiec i przez pryzmat tego został przeze mnie wyśmiany. Żadne to kozaczenie i żadne pojękiwanie. Na szacunek trzeba sobie zasłużyć. Dla mnie jak wychodzisz na ring musisz mieć przynajmniej jaja i serducho. Jaja ma np. Pudzian, bo mimo niewielkich umiejętności to widać było że daje z siebie wszystko. A Najman?

Ale drogi BongManie, podobno każdy ma takiego idola na jakiego zasługuje . I bardzo ciekawe jest stwierdzenie - "Jeśli nie potrafisz robić tego lepiej, to nie próbuj krytykować, bo twoja krytyka będzie gówno warta". Myślę że jak jeszcze raz sobie to przeczytasz to sam się z siebie zaśmiejesz

Nie unoś się tak. Jeśli chodzi o MMA to moim idolem na pewno nie jest Najman. To co napisałeś to prawda, zgadzam się i przeciwko takiej krytyce nic nie mam, bo jest sensowna. Wkurwiają mnie tylko te jebane neokidy, które pod każdym temacie o walkach piszą teksty typu "mamy przeciwnika dla Najmana", "Najman ciota", wrzucają jego zdjęcia z kretyńskimi podpisami albo wymyślają chujowe żarciki.

Nie zapomnij o grzebieniu, ty pierdolony jeleniu.
Fazi

Mój chuj dłuższy niż twoje zwoje mózgowe.
Pih
Zgłoś
stars1992 2012-08-05, 12:24
Zrobil by wiekszy szum gdyby cos wygral
Zgłoś
smiechlem 2012-08-05, 17:45
Takie z was kurwa koksy ? Zapraszam z najmanem powalczyć w boksie
Zgłoś
Plewin94 2012-08-06, 0:02 2
Prawda jest taka, że Najman liściem by poskładał 99% ludzi z tego portalu, co wy myśliscie że to jakąś ciota, kumpel widział go w realu i powiedział tylko, że to spory gośćiu i jakbyś go spotkał w ciemnej uliczce to byś się zesrał. Ale nie ma co, kozak w necie pizda w świecie- taki typowy Polski hejter-internauta.
Zgłoś
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.

Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów