18+
Ta strona może zawierać treści nieodpowiednie dla osób niepełnoletnich.
Zapamiętaj mój wybór i zastosuj na pozostałych stronach
Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia Soft (6) Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: 43 minuty temu
📌 Konflikt izrealsko-arabski Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 16:26
lofix1 2012-08-03, 18:09 2
który to autor?
Zgłoś
Echis 2012-08-03, 18:16 1
Filmik nie mój. A jak komentarz ma charakter zaczepny, to pozostawiam to bez spiny.

"Jak powstają twoje posty?" - gdy mnie ktoś tak spyta
Zakurwię z laczka i poprawię z kopyta.
Zgłoś
Niemogezmienicnika 2012-08-03, 18:36
Niebardzo bezpieczny chwyt, bo koles na miejscu tego dziecka mógłby zaryć bańką o ziemię, gdyby ten w koszuli po tym skoku na niego rzucił się na niego.

Zgłoś
biceps 2012-08-03, 18:51
JeffReY_PL napisał/a:

Niebardzo bezpieczny chwyt, bo koles na miejscu tego dziecka mógłby zaryć bańką o ziemię, gdyby ten w koszuli po tym skoku na niego rzucił się na niego.

Przecież i tak pierdolnął głową
Zgłoś
hycel 2012-08-03, 18:52
Najman podobno już się przygotowuje.
Zgłoś
Echis 2012-08-03, 19:33
JeffReY_PL,
Nie ma opcji, by ofiara się rzuciła. Cała akcja jest wykonana szybko i jedyna obrona to nie dopuścić w klinczu do oddania ręki lub wykręcać się będąc już w parterze. Nawet jeśli zaryje się bańką to i tak lecisz na mate. Na ulicy takich technik się przecież nie stosuje.

Zgłoś
macleod 2012-08-03, 19:45
Jeżeli jest zainteresowany walką na KSW20 to czekam na kontakt z moim agentem ...

Zgłoś
Echis 2012-08-03, 19:56 35
Za każdym razem, gdy na portalu pojawia się coś związanego z mma (inne sztuki walki) ludzie napierdalają tym Najmanem. Czy wy myślicie, że on rzeczywiście jest taką ciotą? On ten sport potraktował jak biznes. Zawalczył freakowe pojedynki, wszystkie przegrał ALE ZAROBIŁ PIENIĄDZE. Nakręcił wokół siebie szum, żeby przyciągnąć ludzi do telewizora. Hejtowanie go to część jego planu. Kurwa darujcie sobie.

Zgłoś
biceps 2012-08-03, 20:12 1
Echis sto procent prawda . Nawet jak kiedyś oglądałem wywiad ze sponsorem Najmana to padło pytanie dlaczego akurat jego sponsorują , a on odpowiedział że nie wazne jaki jest wynik walki tylko żeby walczył , nie jest to może napisane słowo w słowo ale sens jest ten sam . A poza tym najman ćwiczy 9 czy 10 lat i każdy po takim czasie trenigów rozdupczył by taką kupe sterydów i odrzywek jak Burneika . Także idioci zastanówicie się zanim znowu będziecie pisac że Najman to cipa i wasza babcia go rozpierdoli w 5 sekund , bo te wszystkie walki są ustawione zresztą jak to całe gówniane ksw
Zgłoś
Echis 2012-08-03, 20:24
biceps,
Z tym, że całe KSW jest ustawiane to się nie zgodzę. W walkach ( prócz tych Freak fightowych, typu Mario Pudzianowski i inni celebryci) walczą czołowi Polscy zawodnicy MMA z czołowymi zawodnikami świata ( prócz tymi co walczą w UFC, bo Ci mają wyłączność na walki dla tej federacji). To ludzie z charakterem i nie mogą sobie pozwolić na ustawiane walki, bo takowe w karierze zawodnika się nie liczą, a wręcz go skreślają. Obecnie KSW jest najlepszą galą MMA w europie. Duża popularność za granicą. Dużo osób się chce tu bić.

Zgłoś
macleod 2012-08-03, 21:37 6
Echis napisał/a:

Za każdym razem, gdy na portalu pojawia się coś związanego z mma (inne sztuki walki) ludzie napierdalają tym Najmanem. Czy wy myślicie, że on rzeczywiście jest taką ciotą? On ten sport potraktował jak biznes. Zawalczył freakowe pojedynki, wszystkie przegrał ALE ZAROBIŁ PIENIĄDZE. Nakręcił wokół siebie szum, żeby przyciągnąć ludzi do telewizora. Hejtowanie go to część jego planu. Kurwa darujcie sobie.

A ja uważam, ze jest ciotą i dlatego jego nazwisko powinno się kojarzyć z tym czym się kojarzy. I właśnie za to, ze sprowadził sport do czysto biznesowej kategorii. Jeżeli przegrał wszystkie pojedynki jak piszesz dla pieniędzy, bo dla niego liczy się szum, to moja ocena tego zawodnika w kategorii sportowej jest jednoznaczna - CIOTA i PAJAC .

Nikt nie ocenia jego zdolności biznesowych tylko walory czysto sportowe. A te jakie są wszyscy widzieliśmy. I właśnie za to powinien być wyśmiewany po wsze czasy, wtedy może inny sportowiec-cyrkowiec sobie takie działania daruje.
Zgłoś
BongMan 2012-08-04, 11:39 1
A ja uważam, że ciotą i pajacem jest każdy śmiejący się z niego internetowy kozak. Fakt, gość poprzegrywał wszystkie walki, ale czy ty, internetowy kozaku, pokonałbyś Pudziana, Saletę czy Burneikę? Jeśli nie, to masz gówno do powiedzenia. Jeśli nie potrafisz robić tego lepiej, to nie próbuj krytykować, bo twoja krytyka będzie gówno warta.

A właściwie to nawet nie jest krytyka, tylko żałosne pojękiwanie jakiegoś lamusa, który kozaczy z komputera.

Nie zapomnij o grzebieniu, ty pierdolony jeleniu.
Fazi

Mój chuj dłuższy niż twoje zwoje mózgowe.
Pih
Zgłoś
dt12550 2012-08-04, 13:12 1
Nie chodzi o to, że przegrał te wszystkie walki, chodzi o jego zachowanie, o to jak zarzekał się że zmiecie Pudziana, o to jak nie chciał podać Burneice ręki na ważeniu itp. itd. gdyby nie robił wokoł siebie tej medialnej otoczki i nie zachowywał się jak pajac to prawdopodobnie nie osiągnąłby takiej popularności, znany byłby tylko z tego ,że przegrał z Pudzianem i Saletą, a z Burneiką pewnie już nie doszłoby do żadnej walki bo realnie oceniłby swój zerowy postęp w treningach oraz szanse na wygraną z gościem cięższym o 25kg, przy czym różnica jest tak mała bo Najman jest po prostu troche spasiony
Zgłoś
macleod 2012-08-04, 22:28 3
BongMan napisał/a:

A ja uważam, że ciotą i pajacem jest każdy śmiejący się z niego internetowy kozak. Fakt, gość poprzegrywał wszystkie walki, ale czy ty, internetowy kozaku, pokonałbyś Pudziana, Saletę czy Burneikę? Jeśli nie, to masz gówno do powiedzenia. Jeśli nie potrafisz robić tego lepiej, to nie próbuj krytykować, bo twoja krytyka będzie gówno warta.

A właściwie to nawet nie jest krytyka, tylko żałosne pojękiwanie jakiegoś lamusa, który kozaczy z komputera.

Nie, nie pokonałbym ani Pudziana ani Salety ani nawet wyśmiewanego Najmana. Nie jestem sportowcem, ani nigdy nie trenowałem żadnych sztuk walki więc to chyba oczywiste. Ale uważam, ze każdy powinien być dobry w tym co mu pasuje i uważa dla niego za słuszne. A cała "kariera" (zdecydowanie za duże słowo ) Najmana to dużo szumu, bigbrothery i trochę napinki. Popajacować i zarobić tyle kasy ile się da. Żaden to sportowiec i przez pryzmat tego został przeze mnie wyśmiany. Żadne to kozaczenie i żadne pojękiwanie. Na szacunek trzeba sobie zasłużyć. Dla mnie jak wychodzisz na ring musisz mieć przynajmniej jaja i serducho. Jaja ma np. Pudzian, bo mimo niewielkich umiejętności to widać było że daje z siebie wszystko. A Najman?

Ale drogi BongManie, podobno każdy ma takiego idola na jakiego zasługuje . I bardzo ciekawe jest stwierdzenie - "Jeśli nie potrafisz robić tego lepiej, to nie próbuj krytykować, bo twoja krytyka będzie gówno warta". Myślę że jak jeszcze raz sobie to przeczytasz to sam się z siebie zaśmiejesz
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie  
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.

Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów