Ta na dole specjalnie nie trzymala drabiny a kamerzysta nie umie filmowac
To jest nagranie z kamer..
BHPowiec płakał jak oglądał
tak, płaczę, ale ze śmiechu, jak coś takiego widzę
Slowo klucz... kujon. Kujon zakuwa i ma ciekawa zdolnosc.. Wykuj, zdaj, zapomnij. Oni nie przyswajaja tej wiedzy.
Tu nie chodzi o zapominanie tej wiedzy przez kujonów, mogą se nawet ją pamiętać do końca swego życia i nic to nie da bo oni jej nie rozumieją. Dla nich to często tylko tekst, tekst staje się dopiero wiedzą kiedy go rozumiesz i potrafisz go wykorzystać. To tak jak nauczyć się na pamięć zasad dynamiki Newtona ale nie wiedzieć o co w nich chodzi, jest się wtedy zwykłym dyktafonem który jedynie potrafi odtworzyć poprawnie tekst zapamiętany.
Wyszła bez szwanku
Nigdy nie nagrywaj kamer telefonem..i to jeszcze po skosie. Nie możesz zrzucić nagrania, albo chociaż włączyć nagrywanie ekranu? W Afryce lepiej nagrywają deskoterapie niż Ty. Któremuś sadolowi się spodobała i nawet nie może zwalić..
Tu nie chodzi o zapominanie tej wiedzy przez kujonów, mogą se nawet ją pamiętać do końca swego życia i nic to nie da bo oni jej nie rozumieją. Dla nich to często tylko tekst, tekst staje się dopiero wiedzą kiedy go rozumiesz i potrafisz go wykorzystać. To tak jak nauczyć się na pamięć zasad dynamiki Newtona ale nie wiedzieć o co w nich chodzi, jest się wtedy zwykłym dyktafonem który jedynie potrafi odtworzyć poprawnie tekst zapamiętany.
No a co ja przyglupie napisalem? Moze ze... Nie przyswajaja tej wiedzy?
No a co ja przyglupie napisalem? Moze ze... Nie przyswajaja tej wiedzy?
Napisałeś że ich zdolnością jest wykuj zdaj zapomnij a ta zdolność nie pasuje do kujonów, najczęściej pamiętają to co wykuli przez długi czas np. wiersz na pamięć potrafią powtórzyć poprawnie po roku jak i kilku latach. Zasada wykuj zdaj zapomnij tyczy się ludzi którzy by coś dłużej zapamiętać muszą nie tylko daną treść rozumieć ale się ją interesować bo jeśli ich nie interesuje mózg szybko stara się to wymazać z pamięci i to takich osób dotyczy ta zasada. A co do internetowego wyzywania od przygłupów to na mnie nie robi wrażenia.