18+
Ta strona może zawierać treści nieodpowiednie dla osób niepełnoletnich.
Zapamiętaj mój wybór i zastosuj na pozostałych stronach
Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia (4) Soft (2) Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Wczoraj 18:08
📌 Konflikt izrealsko-arabski Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 5:23
sadolfan 2024-03-21, 15:28
Ta na dole specjalnie nie trzymala drabiny a kamerzysta nie umie filmowac
Zgłoś
Czaczek83 2024-03-21, 15:38
sadolfan napisał/a:

Ta na dole specjalnie nie trzymala drabiny a kamerzysta nie umie filmowac

To jest nagranie z kamer..
Zgłoś
polakwrocek 2024-03-21, 16:48
Chujowa drabina na taki magazyn.
Zgłoś
Infiniti09 2024-03-21, 17:28
Krak napisał/a:

BHPowiec płakał jak oglądał

tak, płaczę, ale ze śmiechu, jak coś takiego widzę
Zgłoś
mesjans 2024-03-21, 17:46 6
KosmatyHui napisał/a:

Slowo klucz... kujon. Kujon zakuwa i ma ciekawa zdolnosc.. Wykuj, zdaj, zapomnij. Oni nie przyswajaja tej wiedzy.

Tu nie chodzi o zapominanie tej wiedzy przez kujonów, mogą se nawet ją pamiętać do końca swego życia i nic to nie da bo oni jej nie rozumieją. Dla nich to często tylko tekst, tekst staje się dopiero wiedzą kiedy go rozumiesz i potrafisz go wykorzystać. To tak jak nauczyć się na pamięć zasad dynamiki Newtona ale nie wiedzieć o co w nich chodzi, jest się wtedy zwykłym dyktafonem który jedynie potrafi odtworzyć poprawnie tekst zapamiętany.
Zgłoś
smc 2024-03-21, 18:19
Ładna ta koleżanka...
Zgłoś
krzysieks997 2024-03-21, 18:24
Czaczek83 napisał/a:

Wyszła bez szwanku

Nigdy nie nagrywaj kamer telefonem..i to jeszcze po skosie. Nie możesz zrzucić nagrania, albo chociaż włączyć nagrywanie ekranu? W Afryce lepiej nagrywają deskoterapie niż Ty. Któremuś sadolowi się spodobała i nawet nie może zwalić..
Zgłoś
Alonso 2024-03-21, 19:25 3
To kartony z tych śmiertelnych

Zgłoś
smc 2024-03-21, 19:26 1
Latwaica.

Kiedyś też miałem taką koleżankę...
Zgłoś
Ziomee22 2024-03-21, 19:37
kurwać najebany myślałem że to bangladesz i ją w jakiś taśmoiąg wjebało , po 4 razie zczaiłem że zjebała sie z drabiny
Zgłoś
Cryo 2024-03-21, 19:45
Przynajmniej robi swoje, a nie stoi z boku jak paniusia i czeka na innych
Zgłoś
KosmatyHui 2024-03-21, 20:07
mesjans napisał/a:

Tu nie chodzi o zapominanie tej wiedzy przez kujonów, mogą se nawet ją pamiętać do końca swego życia i nic to nie da bo oni jej nie rozumieją. Dla nich to często tylko tekst, tekst staje się dopiero wiedzą kiedy go rozumiesz i potrafisz go wykorzystać. To tak jak nauczyć się na pamięć zasad dynamiki Newtona ale nie wiedzieć o co w nich chodzi, jest się wtedy zwykłym dyktafonem który jedynie potrafi odtworzyć poprawnie tekst zapamiętany.

No a co ja przyglupie napisalem? Moze ze... Nie przyswajaja tej wiedzy?
Zgłoś
mesjans 2024-03-21, 20:58
KosmatyHui napisał/a:

No a co ja przyglupie napisalem? Moze ze... Nie przyswajaja tej wiedzy?

Napisałeś że ich zdolnością jest wykuj zdaj zapomnij a ta zdolność nie pasuje do kujonów, najczęściej pamiętają to co wykuli przez długi czas np. wiersz na pamięć potrafią powtórzyć poprawnie po roku jak i kilku latach. Zasada wykuj zdaj zapomnij tyczy się ludzi którzy by coś dłużej zapamiętać muszą nie tylko daną treść rozumieć ale się ją interesować bo jeśli ich nie interesuje mózg szybko stara się to wymazać z pamięci i to takich osób dotyczy ta zasada. A co do internetowego wyzywania od przygłupów to na mnie nie robi wrażenia.
Zgłoś
majeńka 2024-03-21, 21:19
Pamiętasz wiersze? To powiedz mi jak miał na imię Wojski?

1.XI — niech będzie i twoim świętem!
Zgłoś
smc 2024-03-21, 21:21
Herczecha. Ale to podstawówka...
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie  
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.

Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów