Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Jakie jest prawdopodobieństwo że na własnej posesji spadnie na ciebie obca szklarnia...
Jak bym nie zobaczył, nie uwierzył bym
O ja pierdolę !
Jakie jest prawdopodobieństwo że na własnej posesji spadnie na ciebie obca szklarnia...
Jak bym nie zobaczył, nie uwierzył bym
Jeszcze w dodatku cały czas ją obserwował, a ta powinna lecieć dalej, jednak się spierdoliła na jedynego obecnego gościa w pobliżu. To nie jest przypadek
Dobrze że to nie był fortepian
Szkoda...że to nie był fortepian.Nie bądźmy sentymentalni.
Ktoś za słabo zakotwiczył w gruncie, albo wcale.
Generalnie słabe gówno, a kosztuje 1200 ziko. Przy małym wietrze trzeba zasuwać wejścia, bo urywa folię. Kto ma, ten wie...
Mam podobny tunel foliowy na warzywa, chyba nawet taka sama konstrukcja. 3x8 metrów, 5 pałąków. Nie wiedziałem, że to tak potrafi latać... 🤩🤣
Generalnie słabe gówno, a kosztuje 1200 ziko. Przy małym wietrze trzeba zasuwać wejścia, bo urywa folię. Kto ma, ten wie...
Miałem taką.
Niestety, nie przepuszczała wcale światła, a i temperaturę trudno było utrzymać.
Przeniosłem hodowlę na strych, trochę rachunki wzrosły, ale przynajmniej spokój, że nikt nie podjebie
Mam podobny tunel foliowy na warzywa, chyba nawet taka sama konstrukcja. 3x8 metrów, 5 pałąków. Nie wiedziałem, że to tak potrafi latać... 🤩🤣
W piwnicy? 🤔
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów