They believe they can fly
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 18:42
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
2024-11-16, 22:22
🔥
Dwa cwaniaki
- teraz popularne
🔥
Friendly fire (dzik na strzelnicy)
- teraz popularne
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów.
Niestety sytaucja związana z brakiem reklam nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany Link do Zrzutki
aexalven napisał/a:
No bez jaj, skąd to ma tyle piw to ja nie wiem, gruba baba, paskudne cyce i kretyni drzący morde.
Nienawidzę kolejek, w polsce większośc jest nudna a te cipy, dzieci i chuje cały czas drą ryja i nie mogę się ekscytować... Chciałbym zjechać w ciszy i spokoju to się kurwa nie da.
"cipy, dzieci i chuje" drą tego ryja bo nie są przyzwyczajeni do takich przeciążeń. Nie każdy codziennie rano wyciska gówno z dupy z taką siłą że czuję się jak na rollercoasterze.
A cycki całkiem fajne
Z GRAWITACJĄ NIE WYGRASZ...
pokonywała cie na lekcjach fizyki i pokona w życiu codziennym;]
pokonywała cie na lekcjach fizyki i pokona w życiu codziennym;]
@aexalven: albo jestes prawiczkiem albo nawet teraz nie masz powodzenia. Nie wiem jak mozna powiedziec 'paskudne cyce' .
Nie powiem ze bys je pierwszy wymiętolił bo to ja bym się tym zajął z przyjemnością.
A że nie krzyczeć na rollecoasterze - marudzisz jak informatyk, pracuj w zakładzie pogrzebowym tam na pewno będzie cicho i żaden klient Ci nie będzie hałasować ^^
Nie powiem ze bys je pierwszy wymiętolił bo to ja bym się tym zajął z przyjemnością.
A że nie krzyczeć na rollecoasterze - marudzisz jak informatyk, pracuj w zakładzie pogrzebowym tam na pewno będzie cicho i żaden klient Ci nie będzie hałasować ^^
Cytat:
a te cipy, dzieci i chuje cały czas drą ryja i nie mogę się ekscytować...
Ja jeszcze rozumiem jako tako ludzi którzy robią TO w miejscu publicznym, ale w costerze??? o.O FUJ!!
aexalven napisał/a:
Nienawidzę kolejek
nie korzystaj z nich
aexalven napisał/a:
w polsce większośc jest nudna
w polsce nie ma prawdziwych rollercoasterów, więc o czym mowa?
aexalven napisał/a:
a te cipy, dzieci i chuje cały czas drą ryja i nie mogę się ekscytować... Chciałbym zjechać w ciszy i spokoju to się kurwa nie da.
ciężko mi sobie wyobrazić ekscytowanie się czymś w ciszy i spokoju, może sprawdź definicję tego słowa czy coś. ja sobie nie wyobrażam jazdy rollercosterem bez -- jak to poetycko określiłeś -- darcia ryja. to połowa zabawy
Test staników na rollercoasterze
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów