📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 22:27
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 3:27
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
kurwa czego Ci ludzie się tak boją? nie mógł kręcić do końca jak i tak wiedział, że seicento w niego przypierdoli? a filmik byłby o niebo lepszy.
za to ty mózgu nie masz , żałosny opis :]
Coś czuje że jakby kamerzysta miał jaja i kamerował do końca to byśmy jedną z ofiar znali...
Lol od 0.18 do 0.20 wycie kojota
edit:
Po dłuższym słuchaniu, stwierdziłem że to jednak wycie wilka nie kojota
edit:
Po dłuższym słuchaniu, stwierdziłem że to jednak wycie wilka nie kojota
kamerzysta pewnie chciał złapać to auto
można przewidzieć że wpierodliłsię w tych ludzi, prędkość, wyskok i widoczny zakręt sugeruje że typ po prostu się nie wyrobił. a marka pojazdu również sugeruję, że to raczej amatorskie wyścigi + urojony Kubica
To Adam Małysz! Połączył dwie swoje pasję.
P.S. Jasne lepiej zginąć pod kołami Fita.
Wszyscy macie jaja, ale opuchnięte od siedzenia przed komputerem.
P.S. Jasne lepiej zginąć pod kołami Fita.
Wszyscy macie jaja, ale opuchnięte od siedzenia przed komputerem.
podstawowym błędem jest fakt, że to nie seicento, a peugeot 106. O.
No kurwa jak czytam takie bzdury to mnie chuj strzela. Jakby na was leciało auto też pewnie byście stali. Chuj wie gdzie się taka bezwładna masa zatrzyma. Mógł dolecieć a mógł nie dolecieć, ale na wszelki wypadek gośc powinien stać żeby pseudo-sadyści mieli uciechę. Inna sprawa, że jeżeli są filmiki gdy kamerzysta stoi z boku i akcja go nie dotyczy to faktycznie wkurwia atak parkinsona.
Dobry kamerzysta nagrywa do konca, a nie w najlepszym momencie spierdala:)
Dźwięk w zwolnionym tempie zupełnie jak podczas uwalniania z Matrixa .
crazy napisał/a:
Dobry kamerzysta nagrywa do konca, a nie w najlepszym momencie spierdala:)
To jakiś francuz był
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów