Krótki dreszczowiec
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 22:27
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 3:27
Krótki dreszczowiec
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Dwa ucha upierdolone jednym strzałem. Ja bym poszedł puścić TOTka
mnie śmieszy że to normalna atrakcja w pl tak jak escape room toć to jest niebezpieczne ale ludzie mogą z tego skorzystać dla rozrywki xd
Można mieć kasę, można mieć zdrowie ale najważniejsze w życiu to mieć farta
Ciekawe, czy to pierwsze ostrzeżenie...
przecież kurwa przeciął trzonek to gdzie ujebane ucha?drewnem?kurwa oglądajcie filmiki uważnie.
pedały.
pedały.
MalcolmX napisał/a:
Dwa ucha upierdolone jednym strzałem. Ja bym poszedł puścić TOTka
W szkole oprócz zadań związanych z czytaniem ze zrozumieniem, powinni dać dodatkowe lekcje dla przyszłych sadoli związane z oglądaniem ze zrozumieniem
A i jeszcze z umiejętnością odróżniania fake'ów.
Superszadko napisał/a:
W szkole oprócz zadań związanych z czytaniem ze zrozumieniem, powinni dać dodatkowe lekcje dla przyszłych sadoli związane z oglądaniem ze zrozumieniem
A i jeszcze z umiejętnością odróżniania fake'ów.
Ok panie znawca, skąd podejrzenie że to fejk? Druga rzecz - chłopak użył skrótu myślowego że upierdolone ucha a Ty zaraz plujesz kwasem że ogląda bez zrozumienia.
orzech1991 napisał/a:
Ok panie znawca, skąd podejrzenie że to fejk? Druga rzecz - chłopak użył skrótu myślowego że upierdolone ucha a Ty zaraz plujesz kwasem że ogląda bez zrozumienia.
A czy gdzieś stwierdziłem, że to fejk ? Ja tylko wyraziłem swoje zdanie dotyczące wprowadzenia dodatkowych zajęć w szkole., które umożliwią sadolom późniejsze oglądanie ze zrozumieniem i w innych przypadkach (których stwierdziłem całe morze wręcz) odróżnianie fikcji od rzeczywistości. I tak, jestem znawcą i będę pluł jadem, bo po to tu jestem i mam taki kaprys. A tak w ogóle to pisze się uszy I chuj.
sensualna napisał/a:
mnie śmieszy że to normalna atrakcja w pl tak jak escape room toć to jest niebezpieczne ale ludzie mogą z tego skorzystać dla rozrywki xd
Co kurwa?
Lysack napisał/a:
Co k***a?
No możesz iść na rzucanie siekierą dla zabawy, do tarczy. Tylko że zasady mówią że po każdym rzucie należy usunąć siekierę z tarczy.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów