Bumerang
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 18:08
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:23
🔥
Spowodowała kolizję i uciekała
- teraz popularne
Bumerang
Koleś może chwalić się, że ma dobry refleks. Jednocześnie też jest debilem, że próbował to łapać. 2 w 1.
Taka ciekawostka - od jakiegoś czasu w Polsce pojawia się coraz więcej rzutni do siekier. W sensie takie klimatyczne miejsca w które możesz przyjść z grupką znajomych i profesjonalny instruktor nauczy cię rzutu siekierą. Można sobie też zrobić zawody - jest nawet jakaś liga chyba. Z tego co mi wiadomo miejsca takie znajdują w Krakowie (to chyba oczywiste), Warszawie i Szczecinie.
W Kielcach też takie mają.
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów