Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów.
Niestety sytaucja związana z brakiem reklam nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany Link do Zrzutki
A jak ty sobie opiekę wyobrażasz? Że mamusia i tatuś nie odstępują bąbelków na krok? Z tego co widzę młody dość zgrabnie się wypowiada i nie sądzę aby nie miał należytej opieki.
Nie przypominam sobie z czasów gdy miałem 10 lat żeby ktoś w tym wieku z taką łatwością wykrzykiwał, że ktoś dostanie wpierdol. I to jeszcze na środku osiedla. No i klasyka gatunku, policja = psy. Typowe gadki od patologii dla patologii.
smutny efekt 500 plus; od zajebania karaluchów bez należytej opieki, spłodzonych nie z miłości, z chęci wychowania wartościowego człowieka ale jako kurwy do czerpania z nich korzyści finansowych,...
Co ty pierdolisz
Czyli 30 lat też było 500+? Nie masz pojęcia ile wtedy tych "karaluchów" łaziło po ulicach, grało w piłķę na boiskach, zakładało bazy na drzewach. Karaluchem jesteś ty, nawet niewiesz o tym.
Skończ pierdolić i weź się za zarabianie na swoje bachory zamiast wyciągać łapę po pińcet
smutny efekt 500 plus; od zajebania karaluchów bez należytej opieki, spłodzonych nie z miłości, z chęci wychowania wartościowego człowieka ale jako kurwy do czerpania z nich korzyści finansowych,...
Halman ciebie do końca ostatnio pojebało - kryzys wieku średniego czy co?
Najpierw miłość do ukrów a teraz takie pierdoły
ogarnij się
Czyli chcesz piwiedziec ze socjal piwstal kilka lat temu a nie po zakończeniu komuny? Widac ze jestes głąb wiec ciebie oświecę przed 500 0lus patologią dostawała większy socjali niz teraz. Po wprowadzeniu 500 plus bezrobocie spadło oraz wzrosła konsumcja wiec i pojawiło się więcej pieniędzy w budrzecie. Dodam socjal został wprowadzony na zachodzie by ściągnąć tanią siłę roboczą a Polska musiała wprowadzić socjal bo inaczej dalej ludzie wyjeżdżali by za granicę bo tam dzieci wychowuje się na koszt państwa.a teraz idz byc stukejazem dalej.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów