Jedenaście osób zmarło po tym jak pożar wybuchł na 11. piętrze wieżowca w miejscowości Bohumin w Czechach. Ku waszemu pokrzepieniu powiem, że było to jedenaścioro członków jednej cygańskiej rodziny. Pięć spośród jedenaściorga ofiar wyskoczyły z okna licząc na cud. Nie zdarzył się.
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 20:05
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 19:40
🔥
Przyjaciele
- teraz popularne
widać że facet nie chciał skoczyć , ale dupsko mu sie zapaliło więc zrezygnował ze strachu
Ale mi dzień tym opisem zrobiłeś
Znajac cyganerię to pewnie palili meblami ognisko w pokoju bo lubia się czuć jak w taborze.
A jednak przeczytałem, że ich ziomek spalił benzyna.
Wiewór napisał/a:
Znajac cyganerię to pewnie palili meblami ognisko w pokoju bo lubia się czuć jak w taborze.
Podlać benzynę pod drzwiami i zapalić odcinając dostęp na zewnątrz, a góry śmieci momentalnie się zajmą. (mówię o przedmiotach nie ludziach -.- ...)
Tyle że smród będzie się unosił w bloku przez lata...
Przeżył tylko ten, który był w pracy.
Wiewór napisał/a:
Znajac cyganerię to pewnie palili meblami ognisko w pokoju
hah u mnie pierwsze mieszkania w komunistycznych blokach wybudowanych w 51 miały parkiety drewniane. Komuniści zdecydowali, że cyganów trzeba cywilizować no i cyganie zamieszkali w blokach z parkietami. Jednak jak to u komunistów było: bloki postawili , ale elektrociepłownia nie działała i nie było ogrzewania centralnego. Jak w zimie temperatura spadła do -20 cyganie palili parkiety , żeby się ogrzać.
Bo to cyganie z plemienia Banzai.
hdposter napisał/a:
Trzeba powiadomić najwyższe cygańskie władze
Nawet flagi na maszcie nie ma z powodu żałoby
Abstrahując od pożaru. U siebie w bloku też mam nazwijmy to "romską rodzinę". Trzy razy w tygodniu widzę ich starego jak gada z innymi "Romami" w jakichś różnych samochodach na przeróżnych tablicach rejestracyjnych z całej Europy. Rozstrzał od Fiata Sieny na niemieckich tablicach po mercedesa C63 AMG na francuskich numerach. W windzie ten sam gość proponował mi perfumy i markowe ciuchy w dobrej cenie, a potem się kurwa cała ta społeczność dziwi, że ludzie mają ich za kogo mają. Nie wspomnę o koczowisku z namiastką "no go zone" przy Lechickiej w Poznaniu.
Czuję się pokrzepiony.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów