Witaj użytkowniku sadistic.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Wrzuciles gorsza wersje , ale to nie sadol i powinno isc do fragmentow filmow admin ogar !
ta dziewczyna na samym początku jest piękna teraz pewnie mogla by być moją babciá

Bardzo lubię Pana Rewińskiego, ale powiedzieć muszę, że odkąd zgolił brodę, wygląda jak p🤬da.

a mi sięprzypomniały słodkie czasy dzieciństwa i Pan Kleks w telewizji

Takie filmy rodziła polska kinematografia...
Teraz mozna isc conajwyzej na kac wawa i wyjsc wk🤬ionym.
Teraz mozna isc conajwyzej na kac wawa i wyjsc wk🤬ionym.
Panie Rewiński zabił pan Siarę,kto teraz weźmie pana do filmu,jak pan beznadziejnie wygląda.

monto napisał/a:
w 0:47 Siara a obok niego Lipski !
Englert tam nawet nie grał
Natomiast pan Rewiński nadal trzyma formę

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie