Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów.
Niestety sytaucja związana z brakiem reklam nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany Link do Zrzutki
Daje piwo bardziej za muzykę z airwolf'a
Ja daję zawsze z automatu za każde kacapskie truchło.
Pogadajcie sobie ze starszymi kierowcami co jeździli na rosję, dla nich rarytas a miałem psa który tego jeść nie chciał xd
dla nich rarytas a miałem psa który tego jeść nie chciał xd
O gustach się nie dyskutuje. Kuchnia francuska nie lepsza. Jak sobie popatrzysz na składniki, to taka bieda opcja.
Grunt, że onuce łykały to jak pelikany. Gościowi, który wymyślił ten patent należy się jakaś nagroda.
Wy się śmiejcie z tuszonki, w latach 2000/2005 te rosyjskie kurwy policyjne przyjmowały za łapówki karmę dla psa (była taka w srebrnych puszkach, po zdjęciu etykaniety wyglądała jak przydział wojskowy), te kurwy żarły i zachwalały mówiąc że "haraszo tuszonka" xD
Pogadajcie sobie ze starszymi kierowcami co jeździli na rosję, dla nich rarytas a miałem psa który tego jeść nie chciał xd
Przeciesz rusek to jak świnia wpierdoli wszystko ....
Wy się śmiejcie z tuszonki, w latach 2000/2005 te rosyjskie kurwy policyjne przyjmowały za łapówki karmę dla psa (była taka w srebrnych puszkach, po zdjęciu etykaniety wyglądała jak przydział wojskowy), te kurwy żarły i zachwalały mówiąc że "haraszo tuszonka" xD
Sąsiad sprowadzał fajki i alkohol na handel z Rosji. Kacapscy celnicy jako łapówkę brali od niego kanapki, tak im chujom wyszedł ten cały socjalizm.
Daje piwo bardziej za muzykę z airwolf'a
Dzięki. Byłem pewien, że to z jakiejś retro gry, ale nie pamiętałem której.
A ja byłam z pieskiem czy bez pieska?
Beata Tyszkiewicz, Vabank 2
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów