Ciekawa perspektywa Akcja od połowy.
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 13:51
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:23
Z jednej strony ten biały mógł się upewnić, czemu ten drugi stoi... ale chuj, to RU.
Z resztą wkurwiają mnie tez rowerzyści, że są świętymi krowami i jak wjeżdżają na ulice, to klękajcie narody, bo władca jedzie. Niestety, nie jesteście nieśmiertelni i jak w was pizdnie samochód, to może nawet lepiej, bo albo wam dołoży szarych komórek, albo idiotę z ziemi zdejmie.
Z resztą wkurwiają mnie tez rowerzyści, że są świętymi krowami i jak wjeżdżają na ulice, to klękajcie narody, bo władca jedzie. Niestety, nie jesteście nieśmiertelni i jak w was pizdnie samochód, to może nawet lepiej, bo albo wam dołoży szarych komórek, albo idiotę z ziemi zdejmie.
up^ akurat poziom jazdy pedałów na jednośladach z PL i RUS jest na równi.
@ i tak samo jest prawie na calym swiecie, PL i RUS to nie unikaty w tym temacie...
kurwa, za chwilę będą te kamerki w tłumikach montować ( ale co jak co, filmik jest, więc miejsce fajne )
moj ulubiony sposob przemieszczania sie to wlasnie rowerem i owszem sporo rowerzystow to dupki i cwaniaki ktore mysa ze wszystko im wolno. Jedak takich latwo rozpoznac bo ubieraja sie w opcile gacie i koszulki i czesto jada sie przejechaz 2km z domu do pracy, i przypierdalaja sie ze jedziesz srodkiem sciezki Kierowcy tez nie sa bez winy bo najwiekszy problem dla mnie na drodze to moment kiedy sciezka przechodzi przez ulice i nawet gdy mam zielone to wiekszosc kierowcow ma w dupie zatrzymanie sie na zielonej strzalce.
@Martsan. Reksio czy inny pelikan to nie rower. Ścieżka Ci przez ulicę przechodzi i to jest dla Ciebie problem? Ostatni raz jak wsiadłem na rower to było kiedy blondyna postanowiła wysiąść ze swojego passata i nie patrząc w lusterko otworzyła drzwi. Szeroko kurwa. Ze 3 metry drogi hamowania mi zostawiła. Jechałem wtedy na szosowym tak ze 45 km/h. Jak przyjebałem to obudziłem się w karetce. Pierdyliard połamanych kości i w ogóle chujowo było. Jakieś flaki mi też tam rozjebało, no ledwo przeżyłem podobno.
Wtedy sobie pomyślałem że ten zdrowy tryb życia jest chujowy i umrę prędzej niż siedząc na dupie i wpierdalając chipsy. Teraz jestem grubasem i mam to w dupie. Za to czasami jak wracam z roboty do domu przejeżdżam koło siłowni. I właśnie to przejeżdżanie koło siłowni to mój najbliższy kontakt z aktywnością fizyczną. Jakoś tak wypada że zmieniam wtedy bieg i muszę ruszyć ręką. Zdrowy tryb życia jest chujowy i prowadzi do niechybnego kontaktu z chirurgiem, czy innym zjebanym medykiem. Leniwe grubasy nie są narażone na pierdolone wypadki i jebane skręcenia kostek. Sport jest niebezpieczny. Ostatnio jak patrzałem na mecz i Błaszczykowski wbił bramę to moja kobieta z wrażenia wylała swoje wino na pilota od telewizora. To dowodzi że ze sportem trzeba być ostrożnym.
Pozdrowienia dla grubasów
Wtedy sobie pomyślałem że ten zdrowy tryb życia jest chujowy i umrę prędzej niż siedząc na dupie i wpierdalając chipsy. Teraz jestem grubasem i mam to w dupie. Za to czasami jak wracam z roboty do domu przejeżdżam koło siłowni. I właśnie to przejeżdżanie koło siłowni to mój najbliższy kontakt z aktywnością fizyczną. Jakoś tak wypada że zmieniam wtedy bieg i muszę ruszyć ręką. Zdrowy tryb życia jest chujowy i prowadzi do niechybnego kontaktu z chirurgiem, czy innym zjebanym medykiem. Leniwe grubasy nie są narażone na pierdolone wypadki i jebane skręcenia kostek. Sport jest niebezpieczny. Ostatnio jak patrzałem na mecz i Błaszczykowski wbił bramę to moja kobieta z wrażenia wylała swoje wino na pilota od telewizora. To dowodzi że ze sportem trzeba być ostrożnym.
Pozdrowienia dla grubasów
Wina po obu stronach, nie trzeba geniusza żeby się domyślić dlaczego drugi samochód stoi, rowerzysta to debil bo się bezpardonowo ładuje na droge. Koniec końców radziłbym rowerzyście zacząć używać mózgu, bo fizyka ma w dupie przepisy i kto ma pierwszeństwo, nic nie zrobisz jak Cię pierdolną 2t stali.
A mnie ciekawi kto zaplaci za uszkodzenie samochodu.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów