Jednak to kierowca zapolował na niego.
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 22:27
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 3:27
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
dlaczego zaraz po ciezarowce nie rozlozyl? ewentualnie pozniej powinien strzelic do niego! czyzby u nich tez tylko po maturze przyjmowali?
do nogi psie, zryj asfalt, za zniszczenie auta jadącego kierowcy pies powinien jeszcze odszkodowanie płacić, za stwarzanie zagrożenia na drodze.
^up
'I nienawisc do policji kreowana niczym moda.'
Tylko chcialem Ci tylko powiedziec, to od Fokusa.
'I nienawisc do policji kreowana niczym moda.'
Tylko chcialem Ci tylko powiedziec, to od Fokusa.
Bo kurwa jebany myślał, że jak rozłoży kolczatkę po prawej stronie to kierowca będzie grzeczniutko zgodnie z przepisami po tej stronie jechał i się wpierdoli. A tu zonk.
I teraz kretyn zamiast 4-5 la za cos tam z pierdla za taki motyw nie wyjdzie ;] I jak trafi do pierdla to klawisze będą go wyjątkowo gnoićza taki motyw.
Ale sobie nóżkę złamał(gdyby kuzka nie skakała to by nóżki nie złamała),
ale policjant hardy przytomności nie stracił, respekt
ale policjant hardy przytomności nie stracił, respekt
Pierdolnął psa. Posiedzi jak za człowieka!
@ up Jesteś żałosny. Zrób wszystkim przysługę i umrzyj.
A teraz wszyscy JP chłopcy szczają z radości. Fagasy...
Chuj, myślałem że zrozumie to iż w Lidlu była promocja i sie nam spieszylo...
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów