Chyba chciał wskoczyć na wiadukt
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
40 minut temu
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
2024-11-16, 22:22
🔥
Dwa cwaniaki
- teraz popularne
🔥
Friendly fire (dzik na strzelnicy)
- teraz popularne
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów.
Niestety sytaucja związana z brakiem reklam nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany Link do Zrzutki
aveyron napisał/a:
chyba nikt nie przeżył... chyba to jest hard...
a jednak~
Cytat:
W momencie uderzenia chłopak został wyrzucony z samochodu i cudem przeżył wypadek. Świadkowie, inni kierowcy, których wyprzedził 19-latek, mówili, że jego Firebird musiał pędzić grubo ponad 100 mil (160 km/h) na godzinę.
Chłopak nie stracił przytomności, samolotem został przewieziony do szpitala.
Materiał filmowy został nagrany policyjną kamerą.
link
A mi się wydaje że kierowca przejechał swój zjazd i nie chciało mu się zawracac więc postanowił wskoczyc na most.
zdzichu chciał przeskoczyć samochodem wiadukt. nie wyszło. cholera, to już czwarty raz ;]
Pontiac Firebird to ten Knight Rider z Hasselhoffem... Pewnie wlaczyl dopalacz...
skoro typ przeżył wypadając z auta to kolejny raz potwierdza się, że lepiej pasów nie zapinać
Szkoda tylko, że kurz zasłania to co najlepsze.
nic mu nie jest.
wystarczy czytac wiadomości
wystarczy czytac wiadomości
Cytat:
http://wiadomosci.gazeta.pl/Wiadomosci/1,80277,8290388,Nastolatek_pedzil_160_h__uderzyl_w_filar_i_przezyl_.html
Jak w Harrym Potterze, trzeba się rozpędzić i jebnąć w ścianę - wjazd na autostradę 9 i 3/4.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów