18+
Ta strona może zawierać treści nieodpowiednie dla osób niepełnoletnich.
Zapamiętaj mój wybór i zastosuj na pozostałych stronach
Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia (7) Soft (2) Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Wesprzyj nas Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 14:44
📌 Konflikt izrealsko-arabski Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Wczoraj 22:22

Zrzutka na serwery i rozwój serwisu

Witaj użytkowniku sadistic.pl,

Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów.
Niestety sytaucja związana z brakiem reklam nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.

Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).

już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany Link do Zrzutki
Zlotyetauran 2020-11-27, 0:04
Ale tak bez telemarka xD
Zgłoś
robsonx79 2020-11-27, 0:11
panzerwafel napisał/a:

Też błąd. Pozbawić majątku, odebrać obywatelstwo i wymazać ze wszystkich akt oprócz mordy i śladu DNA z zakazem wstępu do kraju. Potem dać proste szmaty więzienne, łupinkę i wiosło i na wody międzynarodowe - niech se radzi.

Majątku sam się pozbawił. Nie obejmuje go żadne ubezpieczenie więc będzie musiał pokryć koszty. Polecam sprawdzić, ile kosztuje nawet prosta sygnalizacja, można się zdziwić...
Zgłoś
Attero132 2020-11-27, 1:12
Tego śmiecia pewnie nawet nie stać na pokrycie szkód które zrobił
Zgłoś
happyface 2020-11-27, 1:23 1
Piwko za KoRn, Paranopid and Aroused gdyby ktoś szukał. Zajebał idealnie do rytmu
Zgłoś
purunkpustunk 2020-11-27, 1:33 1
Raz się zyje. Może młody, to się szybko wyliże, respekt na dzielni u patologii socjalnej, i do tego będzie miał co wnukom pokazywać. Oczywiście jeśli będzie miał mały współczynnik inteligencji by je spłodzić. Bo ludzie z wysokim IQ bardzo niechentnie płodzą dzieci.
Zgłoś
niklot 2020-11-27, 2:43
Pewnie sobie wstrzyknął tę marihuaninę dożylnie, razem z osoczem i odleciał na zielonym.
Zgłoś
mazga50 2020-11-27, 4:58 2
christoff napisał/a:

To musiał być konkretny gruz skoro silnik tak łatwo się zdemontował.

On zanim wszedł w kadr już coś zaliczył przednim podwoziem i silnikiem (pewnie jakiś duży kamień lub betonowy pachołek), więc niekoniecznie gruz. Tzn. gruz po tym locie na 100%.
Zgłoś
35i 2020-11-27, 5:05 1
ghor napisał/a:

jednej wieśvagenozy mniej na ulicy

O, mamy tu hondziarza.
Zgłoś
grzesio1712 2020-11-27, 7:31
purunkpustunkpurumkpunk napisał/a:

Raz się zyje. Może młody, to się szybko wyliże, respekt na dzielni u patologii socjalnej, i do tego będzie miał co wnukom pokazywać. Oczywiście jeśli będzie miał mały współczynnik inteligencji by je spłodzić. Bo ludzie z wysokim IQ bardzo niechentnie płodzą dzieci.

40 lat gość ma i od jakiegoś czasu ma zabrane uprawnienia (chyba za jazdę po używkach/alkoholu).

mazga50 napisał/a:

On zanim wszedł w kadr już coś zaliczył przednim podwoziem i silnikiem (pewnie jakiś duży kamień lub betonowy pachołek), więc niekoniecznie gruz. Tzn. gruz po tym locie na 100%.

Dwa krawężniki są wyrwane z asfaltu. Najechał na nie czołowo.
Zgłoś
GrazynaKowalczyk 2020-11-27, 8:41
jakiej firmy ten słup? Bardzo zaintrygowała mnie jego wytrzymałość
Zgłoś
Prof._Kot_Budd 2020-11-27, 10:17
GrazynaKowalczyk napisał/a:

jakiej firmy ten słup? Bardzo zaintrygowała mnie jego wytrzymałość

To jest słup firmy "Łup !"
Zgłoś
dejnozłotekendriu 2020-11-27, 14:36
Kurwa szkoda słupa ....
Zgłoś
djpyza 2020-11-27, 20:32
moje miasto takie piękne ^^^ do tego ten zjebany zakręt na tym skrzyżowaniu xd
Zgłoś
Gipson1991 2020-11-27, 23:06
Radbug napisał/a:

Pierdolony skurwiel i zbrodniarz. Zachciało mu się wypalić 1 blancika z marihułaniną i mamy efekty!!!

To nie blancik tylko feta.
Zgłoś
Skurax 2020-11-28, 2:40 1
zwierzak30 napisał/a:

Jeszcze kurwa w życiu nie widziałem kierowcy po blancie,co by chciał przekroczyć prędkość,jakąkolwiek. :)Sam osobiście jestem za absolutnym zakazem prowadzeniu pojazdów,po jakichkolwiek używkach. Ale w Niderlandach po robocie poranną trasę, robiliśmy o 30 minut dłużej.
Jarałeś kiedyś ?
A może tak jak Jarosław będziesz się zastanawiał.Czy marychuana jest z konopi,czy z czegoś innego.
Expert w dupę lepszy.

Ty wcale nie jesteś lepszy, typ napisał sarkastycznie "marihułaniną" a ty się odpalasz jak Reksio na szynkę.
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie  
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.

Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Funkcja pobierania filmów jest dostępna w opcji Premium
Usługa Premium wspiera nasz serwis oraz daje dodatkowe benefity m.in.:
- całkowite wyłączenie reklam
- możliwość pobierania filmów z poziomu odtwarzacza
- możliwość pokolorowania nazwy użytkownika
... i wiele innnych!
Zostań użytkownikiem Premium już od 4,17 PLN miesięcznie* * przy zakupie konta Premium na rok. 6,50 PLN przy zakupie na jeden miesiąc.
* wymaga posiadania zarejestrowanego konta w serwisie
 Nie dziękuję, może innym razem