Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów.
Niestety sytaucja związana z brakiem reklam nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany Link do Zrzutki
Też błąd. Pozbawić majątku, odebrać obywatelstwo i wymazać ze wszystkich akt oprócz mordy i śladu DNA z zakazem wstępu do kraju. Potem dać proste szmaty więzienne, łupinkę i wiosło i na wody międzynarodowe - niech se radzi.
Majątku sam się pozbawił. Nie obejmuje go żadne ubezpieczenie więc będzie musiał pokryć koszty. Polecam sprawdzić, ile kosztuje nawet prosta sygnalizacja, można się zdziwić...
To musiał być konkretny gruz skoro silnik tak łatwo się zdemontował.
On zanim wszedł w kadr już coś zaliczył przednim podwoziem i silnikiem (pewnie jakiś duży kamień lub betonowy pachołek), więc niekoniecznie gruz. Tzn. gruz po tym locie na 100%.
Raz się zyje. Może młody, to się szybko wyliże, respekt na dzielni u patologii socjalnej, i do tego będzie miał co wnukom pokazywać. Oczywiście jeśli będzie miał mały współczynnik inteligencji by je spłodzić. Bo ludzie z wysokim IQ bardzo niechentnie płodzą dzieci.
40 lat gość ma i od jakiegoś czasu ma zabrane uprawnienia (chyba za jazdę po używkach/alkoholu).
On zanim wszedł w kadr już coś zaliczył przednim podwoziem i silnikiem (pewnie jakiś duży kamień lub betonowy pachołek), więc niekoniecznie gruz. Tzn. gruz po tym locie na 100%.
Dwa krawężniki są wyrwane z asfaltu. Najechał na nie czołowo.
jakiej firmy ten słup? Bardzo zaintrygowała mnie jego wytrzymałość
To jest słup firmy "Łup !"
Pierdolony skurwiel i zbrodniarz. Zachciało mu się wypalić 1 blancika z marihułaniną i mamy efekty!!!
To nie blancik tylko feta.
Jeszcze kurwa w życiu nie widziałem kierowcy po blancie,co by chciał przekroczyć prędkość,jakąkolwiek. :)Sam osobiście jestem za absolutnym zakazem prowadzeniu pojazdów,po jakichkolwiek używkach. Ale w Niderlandach po robocie poranną trasę, robiliśmy o 30 minut dłużej.
Jarałeś kiedyś ?
A może tak jak Jarosław będziesz się zastanawiał.Czy marychuana jest z konopi,czy z czegoś innego.
Expert w dupę lepszy.
Ty wcale nie jesteś lepszy, typ napisał sarkastycznie "marihułaniną" a ty się odpalasz jak Reksio na szynkę.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów