Witaj użytkowniku sadistic.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
taki typ powinien dostac 25lat za usilowanie zabojstwa. tyle w temacie

jjuice napisał/a:
taki typ powinien dostac 25lat za usilowanie zabojstwa. tyle w temacie
25 lat na koszt podatników? Kulka w pusty łeb i do bakutilu na kocią lub psią karmę.
To musiał być konkretny gruz skoro silnik tak łatwo się zdemontował.
P🤬lony sk🤬iel i zbrodniarz. Zachciało mu się wypalić 1 blancika z marihułaniną i mamy efekty!!!
Radbug napisał/a:
P🤬lony sk🤬iel i zbrodniarz. Zachciało mu się wypalić 1 blancika z marihułaniną i mamy efekty!!!
Jeszcze k🤬a w życiu nie widziałem kierowcy po blancie,co by chciał przekroczyć prędkość,jakąkolwiek. :)Sam osobiście jestem za absolutnym zakazem prowadzeniu pojazdów,po jakichkolwiek używkach. Ale w Niderlandach po robocie poranną trasę, robiliśmy o 30 minut dłużej.
Jarałeś kiedyś ?
A może tak jak Jarosław będziesz się zastanawiał.Czy marychuana jest z konopi,czy z czegoś innego.
Expert w dupę lepszy.
zwierzak30 napisał/a:
Jeszcze k🤬a w życiu nie widziałem kierowcy po blancie,co by chciał przekroczyć prędkość,jakąkolwiek. :)Sam osobiście jestem za absolutnym zakazem prowadzeniu pojazdów,po jakichkolwiek używkach. Ale w Niderlandach po robocie poranną trasę, robiliśmy o 30 minut dłużej.
Jarałeś kiedyś ?
A może tak jak Jarosław będziesz się zastanawiał.Czy marychuana jest z konopi,czy z czegoś innego.
Expert w dupę lepszy.
Dokładnie zna się jak krowa na lataniu
Po trawie to masz gastrofaze i wp🤬lasz pizze a nie wozisz się z ziomkami po dzielni
#legalizet
To Marty McFly z Doktorem Emmetem Brownem gdzieś w alternatywnej rzeczywistości użyli VW jako wehikułu czasu, przenieśli się w przyszłość, a tu c🤬j - Białystok.
Czyli spięcie na sygnalizatorze dla pieszych może wyłączyć całe skrzyżowanie.
zaszh napisał/a:
25 lat na koszt podatników? Kulka w pusty łeb i do bakutilu na kocią lub psią karmę.
Też błąd. Pozbawić majątku, odebrać obywatelstwo i wymazać ze wszystkich akt oprócz mordy i śladu DNA z zakazem wstępu do kraju. Potem dać proste szmaty więzienne, łupinkę i wiosło i na wody międzynarodowe - niech se radzi.
Czy tylko ja tam widzę pieszego którego koleś w VW wymija
może uratował życie jakiemuś zjebowi, też miałem kiedyś sytuacje gdzie baba zza drzewa wybiegła i musiałem ratować się kasacją toyoty na latarni (swoją drogą poduszka na nogi całkiem fajna sprawa) wiadomo że miał prędkość ale kto z was piszących jak to powinien iść siedzieć albo czapę dostać nie przekroczył nigdy

Radbug napisał/a:
Chyba ten marihuanen to wstrzykiwał jednak.
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie