Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów.
Niestety sytaucja związana z brakiem reklam nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany Link do Zrzutki
taki typ powinien dostac 25lat za usilowanie zabojstwa. tyle w temacie
25 lat na koszt podatników? Kulka w pusty łeb i do bakutilu na kocią lub psią karmę.
Pierdolony skurwiel i zbrodniarz. Zachciało mu się wypalić 1 blancika z marihułaniną i mamy efekty!!!
Jeszcze kurwa w życiu nie widziałem kierowcy po blancie,co by chciał przekroczyć prędkość,jakąkolwiek. :)Sam osobiście jestem za absolutnym zakazem prowadzeniu pojazdów,po jakichkolwiek używkach. Ale w Niderlandach po robocie poranną trasę, robiliśmy o 30 minut dłużej.
Jarałeś kiedyś ?
A może tak jak Jarosław będziesz się zastanawiał.Czy marychuana jest z konopi,czy z czegoś innego.
Expert w dupę lepszy.
Jeszcze kurwa w życiu nie widziałem kierowcy po blancie,co by chciał przekroczyć prędkość,jakąkolwiek. :)Sam osobiście jestem za absolutnym zakazem prowadzeniu pojazdów,po jakichkolwiek używkach. Ale w Niderlandach po robocie poranną trasę, robiliśmy o 30 minut dłużej.
Jarałeś kiedyś ?
A może tak jak Jarosław będziesz się zastanawiał.Czy marychuana jest z konopi,czy z czegoś innego.
Expert w dupę lepszy.
Dokładnie zna się jak krowa na lataniu
Po trawie to masz gastrofaze i wpierdalasz pizze a nie wozisz się z ziomkami po dzielni
#legalizet
25 lat na koszt podatników? Kulka w pusty łeb i do bakutilu na kocią lub psią karmę.
Też błąd. Pozbawić majątku, odebrać obywatelstwo i wymazać ze wszystkich akt oprócz mordy i śladu DNA z zakazem wstępu do kraju. Potem dać proste szmaty więzienne, łupinkę i wiosło i na wody międzynarodowe - niech se radzi.
Pierdolony skurwiel i zbrodniarz. Zachciało mu się wypalić 1 blancika z marihułaniną i mamy efekty!!!
Chyba ten marihuanen to wstrzykiwał jednak.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów