Rondo Tybetu, Wola, Warszawa. Pieszy w stanie krytycznym, kierownik zwiał.
Rondo Tybetu, Wola, Warszawa. Pieszy w stanie krytycznym, kierownik zwiał.
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
@: odwołał się i czeka na wolności do uprawomocnienia się wyroku
Już wiemy, że ma czynny zakaz prowadzenia pojazdów do 2027, wydany przez sąd w Grójcu w innej sprawie (pewnie jechał naćpany, bo w mieszkaniu teraz policja znalazła amfetaminę).
Tak jeżeli jest sygnalizacja to może wymijac. Kij mu jedynie w oko za to ,że się nie zatrzymał i nie wezwał pogotowia.
Dokkladnie, jebac tego kurwiarza co biegl na oslep na czerownym i tyle
Nam, czyli komu? Tobie i Twojemu kotu?
Już tłumaczę. Debil pieszy zachęcony do wchodzenia na jezdnie zostaje śmiertelnie potrącony. Następnie wysyłane są media - tutaj pierwszy jest zawsze TVN, i organizowana jest pikieta. Robi się nagonkę i presję "społeczną", która nie powinna ale oddziałuje też na sądy. W efekcie kierowca, który tak jak Hajto dostałby wyrok w zawiasach ląduje za kratkami na 7 lat. Tak to się robi w Warszawie.
Jestem przeciwnikiem pierwszeństwa dla pieszych.
Ponawiam pytanie. W jaki sposób prezydent miasta ma wpływ na wyroki sadu?
Jestem przeciwnikiem pierwszeństwa dla pieszych.
Ponawiam pytanie. W jaki sposób prezydent miasta ma wpływ na wyroki sadu?
Odpowiedź otrzymałeś. Czego nie rozumiesz?
Acha czyli jak mam zielone a przed przejściem dla pieszych czeka grupka frajerów którzy powinni mi się wjebać pod auto a nie czekać tak ?
Jakby ludzie uważali na przejściach, to byśmy nie mieli tu takich filmów! Więc niech dalej w to wierzą!
Wcale mnie nie dziwi, że zwiewał. Trzaskowski walczy z samochodami i wsadza do paki każdego kierowcę jak ma tylko okazję. Nie ważne czyja była wina, paragraf zawsze się znajdzie.
Nie spinaj się tak bardzo, bo Husaria ci łydkę obsra. Tego mordercę wypuściły sądy, które Zero przez 8 lat reformował.
Odpowiedź otrzymałeś. Czego nie rozumiesz?
Gowno otrzymalem. Pierdolisz trzy po trzy
Gowno otrzymalem. Pierdolisz trzy po trzy
To wytłumacz - Hajto zabija staruszkę na przejściu dla pieszych i dostaje karę 7tyś zł i zakaz prowadzenia pojazdów na rok. Koleś w Warszawie na ul Sokratesa zabija typa na przejściu dla pieszych i dostaje 7 lat za kratkami. Skąd tak skrajne wyroki?
To wytłumacz - Hajto zabija staruszkę na przejściu dla pieszych i dostaje karę 7tyś zł i zakaz prowadzenia pojazdów na rok. Koleś w Warszawie na ul Sokratesa zabija typa na przejściu dla pieszych i dostaje 7 lat za kratkami. Skąd tak skrajne wyroki?
Bo mamy sedziow kretynow. Po pierwsze sa skorumpowani po drugie sa kretynami. W Polsce sedzia zostaje sie na zasadzie sukcesji po babci tatusiu czy cioci.
Polska nie jest, nie byla i nigdy nie bedzie państwem prawa. Dlatego chlop ktory rozjechal autobusem patusow w Katowicach bo sie bal ze go pobija dostal 25 lat za morderstwo a jak juz wpomnies hajto za zabicie starej baby dostal wyrok jakby psa potracil
Poczytaj sobie o opiniach biegłych w tej sprawie. Jakiś kurwa cyrk, na podstawie którego sąd obniżył mu wyrok o 7 miesięcy.
"Pieszy mógł słyszeć i widzieć jaskrawe auto więc mógł nie wchodzić na przejście" - to tak w skrócie
Wkurwia mnie to pierdolenie o sądach przez idiotów, którzy znają temat bo oglądali Annę Marię Wesołowską
Ćpunio powoduje kolejny wypadek pomimo posiadania aktywnego dożywotniego zakazu prowadzenia pojazdów. Takie rzeczy w Polsce.
Pierdolisz. Nie ćpun powoduje wypadek tylko pieszy, a to że trafiło na ćpuna to zbieg okoliczności. Mogło trafić na Ciebie i skończyłoby się tak samo. Ćpunowi można dowalić ucieczkę z miejsca, złamanie zakazu sądowego jeżeli taki istniał, bycie pod wpływem środków jeżeli po złapaniu takie wykryto i wiele innych, ale nie jest winny temu że pieszy mu się rzucił pod auto.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów