📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
2 minuty temu
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 3:27
🔥
Składanka traktorów zagłady i maszyn rolniczych
- teraz popularne
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Co to ma wspólnego z tym portalem ?
Zabłysnąłeś, jak ząb starej cygany.
Ale masz u mnie plusa, za selfi w profilu.
Ale masz u mnie plusa, za selfi w profilu.
pewnie koleś trafi do armii, i będzie doskonale rozdawać demokracje
ale zajebioza kurwa ciekaw jestem na jakiej zasadzie działa przesyłanie danych do drona czy to droga radiowa czy może w jakiś inny sposób...
@qwerq221 Prawdopodobnie 802.11, prawdopodobnie A. Na 5 GHz, można przesyłać dane nawet na kilka kilometrów, po odpowiednim wzmocnieniu nadawanego sygnału.
qwerq221 napisał/a:
ale zajebioza kurwa ciekaw jestem na jakiej zasadzie działa przesyłanie danych do drona czy to droga radiowa czy może w jakiś inny sposób...
wysokoenergetyczne promieniowanie gamma po kablu bezprzewodowym.
Swoją drogą szybkie toto i zwrotne, doczepić tylko sprytny chwytak i juz chipsów na posiadówkę nigdy by nie zabrakło
Są nawet tutaj ludzie na sadisticu, którzy tez latają takimi wynalazkami
Śmigieł przy próbach pewnie nie jedno mu poszło
Moje skromne latanko
Śmigieł przy próbach pewnie nie jedno mu poszło
Moje skromne latanko
Mojego drona wpierdolil jastrząb podczas lotu.
Moj fpv chodził po wifi. Nie była to jakas rewelacja bo dałem tylko 400 zł. Zabawa całkiem fajna ale latanie tym to wcale nie taka prosta sprawa. Duża przeszkoda jest tez krotki czas lotu tych urządzeń, bo ok 8 min tylko. Warto zaopatrzyć sie wiec w kilka sztuk baterii. No i oczywiscie śmigła. Bo śmigła to sie szybko zużywają oczywiscie jak sie w cos pierdolnie bo jak nie to jest spoko.
Moj fpv chodził po wifi. Nie była to jakas rewelacja bo dałem tylko 400 zł. Zabawa całkiem fajna ale latanie tym to wcale nie taka prosta sprawa. Duża przeszkoda jest tez krotki czas lotu tych urządzeń, bo ok 8 min tylko. Warto zaopatrzyć sie wiec w kilka sztuk baterii. No i oczywiscie śmigła. Bo śmigła to sie szybko zużywają oczywiscie jak sie w cos pierdolnie bo jak nie to jest spoko.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów