1 sierpnia na ul. Terebelskiej w Białej Podlaskiej pracownicy łatali dziury w szosie. Panowie zamiast użyć leżącego na przyczepce sprzętu do ubijania, używali swoich stóp.
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
41 minut temu
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 3:27
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Nie wiem jak można ubijając coś wyrwać... czyli jak samochód rozjedzie jest ok, a jak zagęszczarka to już be?
Samochód ma większy docisk i równomierny bardziej, a moment dotyku z podłożem trwa ułamki sekundy. Chodzi o to, że w płytkiej dziurze nie da się ubić masy bitumicznej na zimno bo nie ma się do czego przylepić, klei się do siebie i substancja smolista zespaja z bitumem na jezdni, jednak bez podgrzania nie jest to efektywne. Czyli to tak jak robić ciasto na blacie w kuchni na którym jest mąka... niby się klei ale jednak odchodzi.
lukasz207 napisał/a:
Stary jak ta zagęszczarka waży 600 kg ,to ja jestem Bill Gates ale się uśmiałem ,powiem ci że taka zagęszczarka jak tam jest nie waży więcej niż 100 kg
Kurwa miało być 60 Ale jak już jest 600 to niech zostanie
Jasny chuj od 0:56 murzyni wleźli w kadr i gówno widać
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów