Mogli jeszcze wianek wywiesić
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 21:20
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
2024-11-16, 22:22
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów.
Niestety sytaucja związana z brakiem reklam nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany Link do Zrzutki
nie no profesjonalizm...trzech robi to co mógłby zrobić jeden xD
Z drugiej strony - nie widziałem jeszcze tak szybkiej naprawy drogi. Skoro mamy tak sprawne ekipy, to czemu remonty głównych dróg tyle trwają? Zatrudniać tę trójkę
u nas robią to samo hehe tylko wysypują miałem jakimś który później rozsypuje sie po całej ulicy .
haha jakie idealne zgranie i timing. Gdyby łatanie dziur było konkurencją olimpijską nie mielibyśmy sobie równych!
To właśnie jest zgroza motocyklistów - te małe kawałeczki żużlu, którymi oni wypełniają dziury. Sposób jest cudowny w swej prostocie - przejeżdżające auta same ugniatają nawierzchnię i droga się "sama" utwardza". Gorzej jak ktoś na dwóch kółkach się na takim żwirku wyjebie.
Nie tylko motocyklistów, rowerzystów też. A nawet jak się ktoś nie wypieprzy na tych kamyczkach, to później musi je z całego roweru/motoru zeskrobywać, bo są pokryte jakimś rodzajem smoły czy czegoś takiego i lepią się do niemal wszystkiego...
Barnaba666 napisał/a:
Gorzej jak ktoś na dwóch kółkach się na takim żwirku wyjebie.
No tak, skuterki mają takie małe kółka...
trzech ich było, jeden od łopaty, drugi od wora, a trzeci miał mapę
No co... ale jaka tam organizacja i płynność.... wsypać, wyrównać, uklepać... tu sypie, tam równa tu uklepuje... i w 1 min. 2 dziury!
I to wszystko k...a za nasze...
Informacja dla "znawców" tematu. Panowie łatali ubytki masą na zimno. To jest tymczasowa naprawa ubytku, później masę trzeba wyjąć i załatać na gorąco (tradycyjnie). Tylko nie wiem po co na koniec tym piaskiem posypują.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów